Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 3. lokakuuta 2013

PALKINTO

Päätin palkita itseni tällä ihanalla valaisimella jota olen pitkään ihastellut aina Decorassa käydessäni. Syy miksi palkitsen itseni on se, että voitin eräässä valtakunnallisessa Kiinteistömaailman kisassa ihan mukavan palkinnon. Tämä olkoon siis muistona siitä :0)Keittiö on alkanut tuttuun tapaan täyttymään purnukoista, purkeista ym. ihanasta hömpästä, mutta eihän se muuten olisikaan meidän keittiö :0)
Liina löytö eiliseltä pikavisiitiltä Alppilan kirpparilla. Täällä tulee käväistyä aina silloin tällöin työreissuilla, koska se on sopivan pieni juuri tällaisiin pikaisiin pyrähdyksiin.

Alatte varmasti olla jo kohta korvianne myöten kyllästyneitä meidän keittiöömme, mutta minä en! Lupaan lopettaa siitä höyryämisen heti kun pääsemme siirtymään remontissa muihin tiloihin, jaksakaa siis siihen saakka...muuta ei ole tiedossa :0) Koska tämä on se ainoa paikka kotonamme joka tuntuu jo jokseenkin normaali-ihmisten kodilta, vietän siellä mielelläni aikaa ja nautin tunnelmasta. Joten tällä mennään mennään vielä jonkin aikaa.

Viikonloppuna olisi antiikkimessut ja voitte arvata kuka sinne pyyhältää hippulat vinkuen lauantai aamuna. Mitään suurempia hankintoja yritän olla tekemättä, mutta ainahan kaunista tavaraa on ihana käydä vain vaikka hypistelemässäkin.

Heipsan taas, palaan messujen jälkeen!

18 kommenttia:

 1. Kyllä näitä kuvia jaksaa katsella, älä huoli :)
  Se alkaa näyttää ihan sun keittiöltä, oikeassa olet! Ja paranee vaan. Monta juttua mitä minäkin huolisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyttyy täyttyy...mahtaakohan tila sittenkin loppua kesken?

   Poista
 2. Ei noihin kuviin voi kyllästyä ! Joka kerta silmät suurellaa tutkin kaikkia ihania esineitä mitä olet onnistunut keittiönne tunnelman luojiksi löytämään , tykkään ihan valtavasti ♥

  VastaaPoista
 3. Toinen toistaan ihanampia tavaroita! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää!
  On se kumma miten niitä purkkeja ja purnukoita aina kertyy...täälläkin...:)

  VastaaPoista
 5. Kateeksi käy jo, kun joku (sinä) voikin olla noin ihanan sisustuksen tekijä. Noin paljon kauniita juttuja. Kyllä tuolla viihtyis!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Emilie, sisustaminen ja kauneus on katsojan silmissä.

  VastaaPoista
 7. täällä toinen purkkien purnukoiden kaiken ihana keräilijä..ja lisää mahtuu juu :)
  kaunis kööki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, olen löytänyt jälleen yhden kaltaiseni hamsteri. On hyvä kuulla että ei ole ainoa ja miehelle voi aina vetäistä tämän puolustukseksi.

   Poista
 8. Hyvä Hamsteri, teillä näyttää aivan Johannan kodilta. Teillä on myös varsin lämpöinen ja kotoisa tunnelma...

  Ja anna palaa vaan kuvia eetteriin :)

  VastaaPoista
 9. Ei kyllästytä keittiökuviin, kaunista ja niin kodikasta :)

  VastaaPoista
 10. Upea ja ihana, täytöstä huolimatta :D

  Mulla on blogissani sulle haaste...

  VastaaPoista
 11. Juuh... ;0)
  Haastetta pukannut tässä jo aiemminkin, yritän ennättää ottaa vastaan...kiitos!

  VastaaPoista