Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!tiistai 29. lokakuuta 2013

WANTED WANTED

Voihan pylly, etten pahemmin sanoisi...tekisi mieli...mutta en ilkeä!! En kyllä voi kehuja antaa Tapettitalolle joka pitää netissä tapettimallistoja esillä, joita sitten ei kertakaikkiaan enään edes valmisteta. Nyt kun olen saanut valittua neljä eri tapettia kotiimme ja valinnat tuntuneet todella hyviltä...NIIN...näitä mitään perhanan neljää mallia ei sitten enään valmisteta. Mitä hittoa ne niitä sitten pitää esillä!!!! MRRRR!

Nyt sitten epätoivoisena haluaisin saada edes niistä yhden, kokonaista yksi rullaa vain tarvittaisiin. OLISIKO KELLÄÄN JÄÄNYT YLI TÄLLAISTA, MAKSAN MELKEIN MITÄ VAAN??


Paikka olisi täällä...


 ...pieni tilanjakaja seinä kaipailisi tapettia pintaansa.  Toiselta puolelta näkymä tämä...


Parempia kuvia sitten valmiista, kun nyt saisi ne hiton tapetit!! Voitte arvata että alan olla korviani myöten täynnä tätä sekamelskaa ja se vaan tuntuu jatkuvan...ja...jatkuvan...ja...


Pieni vilautus vielä tästäkin projektista. Jos tänään pääsisi saumaamaan tuon pöytätason laatoituksen ja huomenna aamulla tulee sähkömies taloon. JIHAA...saamme lisää valoa.

Nyt kuulkaas kaikki kuulolle, etsinnässä siis yksi rulla ruskeaa Juhannusruusu tapettia!!!

3 kommenttia:

 1. No onpas kyllä tympeät, toivottavasti joltain löytyy kätköistä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, joutuu aina aloittamaan uudestaan suunnittelun ja siltikään ei ole varmaa saako taas sitä seuraavaakaan tapettia. Olen päättänyt pysyä jotakuinkin perinnetapeteissa täällä kodissa, joten sinnikkyyttä vaatii nyt tämä homma.

   Poista
 2. Onpas kurja juttu!
  Itsekin eksyin blogiisi kun suunnittelin meille tapetteja. Taisi olla tuo mitä teillä on keittiössä. Taitaa siis mennä suunnitelmat uusiksi minullakin...
  Toivottavasti jollain olisi tuota tapettia mitä etsit, :)

  VastaaPoista