Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 17. marraskuuta 2019

OUTOA

Onkohan minusta tullut talvi-ihminen, rakastan valkoisia maisemia ja pimeitä iltoja... outoa kertakaikkiaan miten nautin tästä. Heilun kuin hullu kameran (siis puhelimen) kanssa ja räpsin kaikki erilaiset tunnelmat talteen, muisti täyttyy uhkaavasti koska en millään raaskisi mitään poistaa sieltä. En myöskään kesätunnelmia, koska niistä saan voimaa ja ihania muistoja menneestä kesästä Vallgårdin parissa. Aina kun elämä alkaa tuntumaan synkältä, saa nämä kuvat minut taas palautettua parempiin fiiliksiin.






Pienet kuuset ovat perinteiseen tapaan tuotu jo hyvissä ajoin sisälle tuomaan hiukan lisää tunnelmaa talveen ja ehkäpä siihen lähestyvään jouluunkin.


Kirppispöytään olen kantanut taas valtavasti sisustustavaraa myyntiin, joku niistä on kuitenkin jäänyt vielä lopulta omaan käyttöön... kuten tämä vanha pyörälyhty.


 Talvipihalla näkyy monenlaista elämää ja kissoilla riittää jännittäviä hetkiä niiden parissa.







Pihasaunassa käynti on talvella aivan ihanaa, tuntuu aivan siltä kuin hyppäisit kaupunkielämästä aivan muuhun maailmaan.


Silloin kun ei viitsi alkaa lämmittämään saunaa pihalle, fiilistellään sisäsaunan hämyisissä tunnelmissa "tähtitaivaan" alla.





Näissä tunnelmissa täällä vietellään talvipäiviä, kyllä meidän rikkaus on neljä vuodenaikaa!

4 kommenttia:

  1. Voi että, siellä on lunta<3 Täällä ensilumi tuli ja suli ja nyt on taas niin märkää ja pimeää - haaveissa olisi saada edes pientä huurretta pintaan, sillä sekin jo tuo vähän valoisampaa tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne tulikin aikaisin lumi maahan ja näyttää että ei se taidakaan sulaa pois vaikka siltäkin välillä näytti. Rakastan lunta enemmän kuin lumetonta pimeää, kaikki näyttää taas paljon valoisammalta ja työajot ovat huomattavasti helpompia.

      Poista
  2. Voi miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Näissä on ripaus joulutunnelmaa. Kissatkin tykkäävät ja kurkkivat innoissaan ikkunasta. Hieno tähtitaivas teidän sisäsaunassa onkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, joulutunnelma tulee niin pienistä asioista. Tuo saunan tähtitaivas on aika kivan näköinen tunnelman luoja talvella, kesällä sieltä näkyy taivas ja vihreät puunlatvat.

      Poista