Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 1. tammikuuta 2011

UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET

Kylläpäs meidän 2010 viimeiset kaksi päivää meni Tuvalla melkoisessa vilskeessä... se oli kiva päätös vuodelle!
Nyt onkin hyvä aloittaa uusi vuosi uusin kujein, pikkuhiljaa alkaa uutta kevät tavaraa tippumaan ja pääsemme ihastelemaan kaikkea uutta kivaa. Nettiputiikin parissa alan ahertamaan nyt oikein urakalla ja koetan saada sen mahdollismman pian avattua. Mutta siihen saakka vielä voitte asioida www.kainuu.com/sofiantupa nettikaupassamme ja tietysti myös paikan päälläVälikadulla.

 Alennusmyynnit jatkuvat molemmissa paikoissa, joten nyt kannattaa tulla tekemään edullisia löytöjä!
Tein  meille kotiin pari ihanaa uutta hankintaa vuoden päättymisen kunniaksi... se oli hyvä syy se!! Sanokaa vaan että hullu se on... mutta minkäs teet kun ei voi vastustaa kiusausta.
Tyttäreni huoneeseen löysin wanhan ihanan sermin. Kuvassa kangas näkyy todella huonosti, laitan myöhemmin paremman kuvan siitä. Se on aika räikeän vihreä, sellainen retrokangas... ihan hauska jostain kumman syystä (ei todellakaan kuulu lempiväreihini). Saa olla vielä toistaiseksi siinä, katsotaan vaihdanko sen sitten kunhan saamme tehtyä huoneen remontin valmiiksi... kun vain saisi sen ensin edes aloitettua ; ). Tapetit ja kaikki olisi valmiina, odottaa vain inspistä aloittaa urakka.Tämä kaappi oli kyllä todellakin heräteostos ja nyt jo hiukan kaduttaa! Ei siksi etteikö se olisi ihana, mutta se ei oikein istunutkaan paikkaan mihin sitä ajattelin. Tuli aivan liian täyden ja ahtaan oloista tähän olohuoneen nurkkaan. Luultavasti kokeilen sitä nyt sitten tytön huoneeseen vielä... tai äh... en tiedä. Mies kyllä varmaan tykkää kun kannamme kaappia ympäri huushollia, välillä yläkertaan ja sitten taas alakertaan... onneksi se ei ole kovin painava!Tässä ovat oman armastukseni ensimmäiset tanssikengät (olemme molemmat tanssin harrastajia)... eikö olekin hurmaavat!!
(salaa kerron, että ikää näillä jo melkein 50v)Keskimmäisellä hyllyllä kuva kenkien omistajasta


Ala hyllyllä omat kullannuput vauvana ja tyttären pienet töppöset. Oi kuinka aika rientää, nyt molemmat ovat ihanaisia murkkuja.
Ylähyllyllä olevat wanhat lastenastiat löysin kerran antiikkimessuilta.


OIKEIN IHANAA ALKAVAA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!

5 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta!

  Juhla-ale tuvalla oli tosi mieleinen! Toivotaan
  lisää ko. päiviä :) ... vai vieläkö alennukset jatkuvat?

  -Hildani-

  VastaaPoista
 2. Välillä on kiva antaa hyvää mieltä kaikille ja räväyttää kunnon alepäivillä. Mutta kaikki varmasti ymmärtävät että se ei ole kauppiaalle oikein kannattavaa pitemmän päälle, koska käteen jää vain se hyvä mieli.
  Mutta alennusmyynnit toki jatkuvat vielä, olemme laittaneet paljon tuotteita myyntiin alennus hinnoin.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta vuotta sinulle Johanna!

  Ihanat hankinnat, niin kaappi kuin sermikin <3
  ja kaunis on pieni kaappikin sisältöineen.

  Kaikkea hyvää sinne teille - niin kotiin kuin tuvallekin! ;)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvä uuden vuoden tervehdys täältäkin...

  Voi miten ihana blogi ja kerrot niin kivasti itsestäsi tuossa ylhäällä, että kirjauduin lukijaksesi...sillä tuokin on niin tuttua kantaa kaappeja yms. ympäri huushollia isännän kanssa ja joskus pelkät pyyhkeet huonekalujen jalkojen alla!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia=) Ja tuo kaappi on upee!! Tahtoo samanlaisen;) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista