Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 10. helmikuuta 2011

KEVÄTTÄ RINNASSA

Ihanaa nähdä pitkästä aikaa tuo taivaallinen valoilmiö nimeltään aurinko! Ja vaikka ulkona pakkasta reilu 20 astetta, siitäkin huolimatta tuntuu että olemme menossa kevättä kohti.
Kuvasinkin nyt teille nähtäväksi tämän viimeisimmän remppakohteen päivänvalossa. Tyttären huoneessa alkaakin olla jo melkein valmista, muutamia pieniä viimeistelyjä vielä tehdään.Katostelineen aion maalata mustaksi, on sänkyyn sopivampi
Etsinnässä on sopiva vanhakaappi tämän tilalle. Tämä kaappi on hiukan liian korkea huoneeseen, tekee sen vieläkin matalamman näköiseksi kuin on.

Taitaa olla ukko-kullallakin jo kevättä rinnassa, kun alkoi suunnittelemaan uutta remppakohdetta itselleen. Meillä on yläkerrassa tällainen rakentamaton pieni huone (entinen portaikko, talomme on ollut ennen kahdenperheen asuttava), johon on tarkoitus tulla hänelle aivan ikioma harrastustila. Sen suunnitteluun en kuulema saa sotkeutua ollenkaan... saas nähdä miten se onnistuu minulta ;0)
Aika karun näköistä vielä...

4 kommenttia:

 1. Ihana koti ja blogi:)
  jään seuraamaan ja liitän sinut suosikkilistalleni:)
  mie asustelen tässä vähän ylempänä, koillismaalla..

  torstaiterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Kauniita huonekaluja sinulla ja kaunis blogi, klikkaan itseni lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana huone Viivillä!
  Meillä M ei tykkää mun sisustusmausta ollenkaan, neidille pitää olla kaikki modernia ja musta-valkoista...no, ei onneksi sentään vaatteet eikä liinavaatteet kuitenkaan, mutta sisustus kyllä.

  Kivan korutelineen bongasin kuvasta, onko oman liikkeesi valikoimissa kenties?

  Hih, maltatkohan tosiaankin pitää sormesi erossa tuosta miehen harrastetilasta - minä en ainakaan malttanut olla puuttumatta meillä vastaavaan... ;))

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista kommenteista ja tervetuloa mukaan joukkoon Johanna ja Päivi!
  Johannalle tiedoksi, että moni huonekaluistamme kuuluu Sofian Tuvan valikoimiin.
  Marielisalle koruteline infoa, meiltä löytyy Tuvalta vielä 1 kpl sellaisia... laitetaanko syrjään?

  VastaaPoista