Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 3. helmikuuta 2011

HUONE VALMISTUU...

Tytön huone alkaa olla siinä kunnossa että pääsemme sisustamaan sitä. Lattia jäi vielä laittamatta, koska en oikein osannut päättää mitä sille tehtäisiin. Se on alkuperäisessä kunnossa oleva lakattu lautalattia ja haluaisin sen pitää puun sävyisenä, mutta se vaatisi hirveästi hionta töitä. Maalaus olisi helpompi toteuttaa, mutta kun en ole siitä aivan vakuuttunut vielä... joten odotelkoon vielä sitten!


Tänään innostuin numeroimaan komeron ovet, jotka maalasimme valkoisiksi.
 
   

Jos sinäkin haluat numeroida jotain kodissasi, niin näitä numerotarroja löydät meiltä Sofian Tuvalta. Numerot ovat sarjoina 1-4, 1-6 ja 7-20, itse ajattelin numeroida meidän portaat, kunhan olemme ensin maalanneet ne uudestaan.


Ovet olivat alunperin väriltään tällaiset


Vilautan teille jo hiukan keskeneräistä sisustusta


Tähän tulee nuoren neidin meikkauspiste


Pöydälle pitäisi keksiä jokin sopiva väri


Tässäpä viimeisimpiä kuulumisia täältä kotoa päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti