Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 23. helmikuuta 2011

PIENTÄ PINTAREMONTTIA

Kevättä rinnassa ehdottomasti!! Mies myskää yläkerrassa ja purkaa tohinalla tulevan "oman" huoneensa vanhoja paneeleita... lattialaudatkin olivat ilmestyneet yllättäin yläkerran aulaan odottamaan asennusta uuteen huoneeseen. Kertauksena kerron vielä, että meillä on sellainen rakentamaton tila talossamme, missä on aiemmin kulkenut portaat yläkertaan. Talomme on entinen paritalo, joka on muutettu yhden perheen asuttavaksi. Siitäpä siis tulossa miehelle aivan ikioma kolonen perhojen tekoon ja samalla se tulee toimimaan vierashuoneena yökyläläisille.

Tuo ihana auringon paiste saa myös minulle aikaan sisutusbuumin ja uusia ideoita alkaa pyörimään mielessä vaikka kuinka paljon. Ja kun vielä ei ihan tuonne pihalle pääse myskämään, niin täytyy keksiä niitä täällä sisällä. Kamalasti tekisi mieleni uusia jotain tapettia.... se on kyllä ehdottomasti yksi tosi paha paheeni.
Panelien vanhennusta alakerran vessassa, tässä alkuperäinen versio...


...ja tässä nykyinen.
Jos joku muukin haluaa kokeilla, niin tässä vinkkiä vanhentamiseen. Hioin paneelien reunoja ensin ja sitten maalailin sienellä tummalla maalilla paneelien päälle. Heti märkä luutu käteen ja pyyhkimään ylimääräiset pois. Maali tarttui kulumakohtiin ja uriin, sekä pintaan jäi hiukan sävyä antamaan aitoa vanhan maalipinnan tuntua.


Pientä fiksailua myös yläkerran veskiin... tuossa tason vieressä oli sellainen korkeampi kaappi, se otettiin pois ja laitettiin pikkukaappi seinään.  Tämä "huone" on niitä ainoita kohteita mitä emme ole itse tapetoineet, vaan nuo suloiset kukkatapetit ovat olleet siellä jo edellisten asukkaiden aikana.


Kaappi sai pitsit lasioviinsaRuokailutilan oven päällys sai tällaisen koristeen. Kyllä tuo minun armastukseni on niin ihana kun se tällaisia värkkäilee!!

Tämmöstä meillä puuhaillaan kotona tällä kertaa....

Tuvalla onkin sitten omat kujeensa. Saimme eilen Emmin kanssa järjesteltyä peräkammarin uuteen uskoon ja kylläpä näyttää kivalta kirppishulinoitten jälkeen. Nyt vain odottelemme kivoja kevät uutuuksia saapuvaksi, joita onkin tulossa tässä lähiaikoina ensimmäinen erä. Tervetuloa  kurkistamaan Tuvalle mitä kivaa kevät tuo tullessaan ja jos et pääse tänne paikanpäälle, niin kurkkaappas uuden nettiputiikkimme sivuja http://www.sofiantupa.fi/

Kivasti on vierailijoita ja asiakkaita putiikissamme jo käynytkin, kiitos siitä kaikille teille. Nettiputiikissamme on meneillään 50€ arvoisen lahjakortin arvonta kaikkien helmi- maaliskuun aikana tilanneiden kesken.
Joten ei muuta kuin löytöjä tekemään ja osallistumaan arvontaan!


1 kommentti:

  1. Hei Johanna, pystytkö laittamaan minulle sähköpostia niistä tyynyliinoista? :)

    VastaaPoista