Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 14. helmikuuta 2011

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Kyllä minulla on sitten ihana mies, hän on myös paras ystäväni ehdottomasti! Sain ystävänpäivälahjaksi tämän ihanan kukan ja lahjakortin rentouttavaan jalkahoitoon.


Haluan toivottaa myös teille kaikille ihanat naiset (tietysti miehetkin) hyvää ystävänpäivää!

6 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa ystävänpäivää sinullekin!!!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa ystävänpäivää!
  halit
  Päivi

  VastaaPoista
 4. Artulle ystävänpäivätervehdys
  ISOLTA veljeltä >^..^<

  t.Onni-veikka

  VastaaPoista