Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 12. helmikuuta 2011

OU NOU!!

Kukapa aina jaksaisi ymmärtää tätä nykyajan nuorisoa, niin ihania kuin he ovatkin!
Ulkona on kyllä pakkasta reippaanlaisesti ja on hyvä ollakin pipo päässä, mutta kun se pysyy nykyään siellä sisälläkin... hyvä että nukkumaan mennessä raaskii sentään luopua siitä.


Sitten tämä tapaus nuoriso kakkonen...
 Uuden uutukaisen huoneen oveen oli ilmestynyt nämä! Ou jee... ja äiti tykkää, mutta täytyy kait hiukan joustaa tässä asiassa, onhan huone kuitenkin Viivin.


Että tälläistä tälläkertaa...
Ihanaa lauantai iltaa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tytön kammari on niin ihana! Tykkään ihan mielettömästi vanhasta tuolista ruosteineen kaikkineen.

    Hauskaa tuo ajan muoti, silloin kun me oltiin nuoria pipoa ei maltettu millään pitää päässä.

    VastaaPoista
  2. Tuttua, niin tuttua... ;)))

    Viivin huone IHANA!

    VastaaPoista