Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 15. helmikuuta 2011

NYT SE ON VALMIS!!

Nyt se sitten on valmis vihdoinkin, SOFIAN TUVAN NETTIKAUPPA on aukaistu.
Löydät putiikkimme täältä: http://www.sofiantupa.fi/

Arvomme kaikkien helmi -ja maaliskuun aikana tilauksen tehneiden kesken 50€ arvoisen lahjakortin.


Tervetuloa tekemään löytöjä!

3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle nettikaupalle :). Ihanan romanttiset sivut ja tuotteet ihania. Sivuilta on hyvä katsoa tuotteet valmiiksi, jos vaikka tulee ostoksille paikan päällekin...vai onko siis kaikkia tuotteita tarjolla myös liikkeessäkin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eijalle kommentista, on mukava saada kommenttia mitä mieltä olette sivuistamme.
  Tuotteet löytyvät pääasiassa myös liikkeestämme, mutta poikkeuksiakin on ja valikoimat vaihtuvat aika tiuhaankin tahtiin välillä. Toki netin kautta voi tehdä ostoksia myös niin, että tavarat voi noutaa paikanpäältä ja näin ei tietenkään tule mitään toimitusmaksuja.

  VastaaPoista
 3. Onnea... nettiputiikki pystyssä! Ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista