Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 7. helmikuuta 2011

MUSEO VIERAILULLA

Teimme eilen mieheni kanssa jotain sellaista mitä ei tule kovinkaan usein tehtyä... kävimme paikallisessa museossamme vierailulla ja olipas kiva kokemus pitkästä pitkästä aikaa!
Siellä on menossa näyttely 50-luvulta ja voi niitä ihania muistoja mitä se herättikään! Minun toinen mummolani oli sisustettu aikalailla juuri näillä tämän ajankohdan kalusteilla ja monet tavarat olivatkin tuttuja mummola ajoilta. Suosittelen kaikille!

                                                           Kainuun Museo Kajaanissa




Mummolassani oli juuri tuo samanlainen peilipöytä makuuhuoneen nurkassa



Myös tällainen levysoitin löytyi mummolani komeron kätköistä ja tämän lisäksi siellä oli myös aimo pläjäys single-levyjä... missähän ne kaikki nyt ovat??? Harmi että tällaista tavaraa on laitettu surutta kaatopaikalle.


                                               



                                      

                                                

 

 

 

 

 

Museon alakerrassa on jatkuva näyttely jossa esillä vanhoja tavaroita eri aikakausilta




Tässä teille osa museomme annista, käykää ihmeessä paikanpäällä myös itse mikäli mahdollista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti