Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 19. lokakuuta 2012

IHANAT

Tulinpahan vaan sanomaan, että nää on IHANAT... kiitos kuuluu Pepille!! Sain eilen paketin joka sisälsi kahdet hurmaavat töppöset, toiset äidille ja toiset tyttärelle... olemme myytyjä molemmat :)Mukavaa perjantai sadepäivää vaan!

6 kommenttia:

 1. Mäkin sain sellaiset. Ihanat, en raaski edes käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin tuntui että en raaski edes käyttää, mutta enpä taida niitä seinällekään ripustaa :)

   Poista
 2. Käyttäkää vaan, murut, ja sitten kun tulee reikä pohjaan, niin tilaatte uudet :D
  Tossutehdas toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, se aika nimittäin tulee joskus eteen ja suru puseroon.

   Poista
 3. Nyt vasta hoksasin nuo ihanat töppöset :)
  Mie tässä yks päivä mietin että vois opetella kutoon ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä minulla on aivan peukalo keskellä kämmentä, Pepihän se nämä on loihtinut. Ei varmsti olisi kovin vaikeat tehdä, mutta kun ei niin ei :)

   Poista