Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 24. lokakuuta 2012

KAAPIN TUUNAUSTA

Kodinhoitohuoneen seinällä on tököttänyt yksi aivan mitäänsanomattoman näköinen kaappi seinällä ilman minkäänlaista käyttöä. Olen joskus sen saanut tuttavaltani ja alusta asti ajatellut tekeväni sille jotain. No siihenhän ei ole mennytkään kuin reilut kolme vuotta aikaa ja NYT SITTEN TEIN SILLE JOTAIN.
Lähtökohta oli tämä......ja siitä se sitten lähti. Ensin teetätin kaappiin tuollaiset ylä -ja alalaudat korisreunalla ja mieheni sahasi ovista  peiliosat pois.
Seuraavaksi nämä "laudat" ruuvattiin kiinni kaapin runkoon......ja sitten alkoi maalaushommat... mustaa vaan raakasti pintaan.Kukapa muukaan siellä sitten hääri kaverina kuin Arttu :)


Arvasitte varmaan että hiomapaperia tulen käyttämään seuraavaksi. Sen jälkeen tapetoin takaseinän, johon käytin tyttärenhuoneen yhden seinän tapettia.Hylly paikoilleen ja kanaverkon kiinnitys oviin peilin tilalle.Ovet paikoilleen ja hiukan viimeistelyä maalin kanssa.Tadaa... valmis!Vielä yksi vaihe... seinälle ripustus. Viivin huoneeseenhan se sitten tuli.

Pari iltaa siinä vierähti, kun tuo maali mokoma täytyy välillä antaa kuivahtaakin. Kauemmin en suostu aikaa käyttämään tällaisiin, se täytyy tapahtua rivakasti jotta en ehdi kyllästyä projektiin :)
Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen, vaikka nyt itse sanonkin.

19 kommenttia:

 1. Mitä....pari iltaa?? Etkös muka helmiä käyttänytkään :)

  Tuo kaappi selvästi vain odotti paikkaansa !
  Ja sai just passelin ulkoasun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käytin käytin, mutta... kun kaikkia sivuja ei voinut yhtäaikaa maalata. No, oli siinä aika monta eri vaihettakin ja ei kovin montaa tuntia aiaa illasta.
   Taidan olla vähän kärsimätön...kin :)

   Poista
 2. siis WAU! ei ikinä uskois samaksi kaapiksi! mie oon kans vähn samanlainen etten jaksais montaa iltaa hinkuttaa yhtä kaappia tms, pitäs saaha heti valmiiksi ;)

  VastaaPoista
 3. Olehan ihmeessä tyytyväinen lopputulokseen! Eipä samaksi kaapiksi uskoisi :) Hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, maalilla saa ihmeitä aikaan!! Taidat sen tietääkin :)

   Poista
 4. Kylläpä on onnistunut tuunaus - sopii niin valtavan hyvin juuri tuohon paikkaan !!! On kyllä tosi kiva nähdä muutos vaihe vaiheelta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se onnistui ja sopii tyttären huoneeseen. Jospa joku saisi jotain ideaa omiin tuunauksiin kuvista. Minä ainakin ammennan mielelläni toisilta kivoja juttuja ja ideoita, kun vain aina jaksaisi ja ennättäisi niitä kokeilemaan.

   Poista
 5. Aivan upee, Johanna!! Ja ajattele, mitä tuo kaappi olisi maksanut sisustusliikkeissä ;D

  Todella onnistunut tuunaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... halavalla sain tämän tuunauksen, etenkin kun ainut hankinta oli tällä kertaa vain tuo pikkupätkä kanaverkkoa :)

   Poista
 6. <3 Todella upea!
  Kun vielä sais itse jostain uskallusta tuohon mustaan, se vaan on niin magea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on meilläkin aivan uusi juttu, mutta aika upeita juttuja saa aikaiseksi mustalla ja sopii oikein hyvin vanhoihinkin huonekaluihin. Sopivasti (sopivan vähäisenä)käytettynä aika kiva terästys kotiin.

   Poista
 7. Mä jo hetken katoin että perussuomalaisten ehdokkaitako se kaappiin tapetoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks persuista olisi tullut ihan hieno??
   Juu ei, kyllä toi tapetti oli sittenkin parempi :)

   Poista
 8. Kerrassaan upea! Mulla on nyt joku ihmeen musta kausi menossa valkoisen sijaan ja mietin juuri yhden kaapin käsittelyä kyseisellä värillä. Viivin huone muutenkin tosi kiva, ihana rautasänkykin. Kyllä sä osaat laittaa kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, iloisella mielellä vaan! Maalaa ihmeessä, minusta olisi kans upeaa maalata joku kaappi mustaksi. Aiemmin mietin tuota pojan huoneen kaappia mustana, mutta toistaiseksi päädyin vielä vihreään.
   Taidamme olla molemmat vähän sisustus "höperöitä"

   Poista