Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 2. lokakuuta 2012

MAHTUISKOHAN VIELÄ TÄMÄ JOHONKIN?

Ja näin siinä sitten taas kävi... höyrähdin jälleen!! Nimittäin kirpparimme on nykyään täynnä kaikenlaista kivaa ja niinhän sitä sitten tuli ihastuttua yhteen kaappiin, tai oikeastaan lipastoon, tai olisiko piironki parempi sana kuvailemaan tätä vanhaa kaunotarta. Hinta kohdillaan ja näinpä se sitten tulla tupsahti tai paremminkin lähteä läpsähti  mukaani.
Siinäpä sitä sitten mietittiin aikamme, että mihinkäs tämä mahdutettais tällä kertaa kotonamme. Arttu jo siinä odotellessa keksi mokomalle vempeleelle käyttöä ja tuumi että tämä oli mamma oikein hyvä ostos, tässä on mukava loikoilla ja seurata perheen touhuja.


Noo... oli minulla ajatuskin!! Yläkerran porrasaulassa oleva lipasto saa nyt lähtöpassin ja vanhempi kaunotar pääsee sen tilalle.

Ennen...


...ja nyt


Arttu tuumasi että eipä tätä iloa pitkään sitten kestänytkään, eihän tuonne enään mahdu sisään.


Nyt sitten vain mietimme mitä tehdä entiselle lipastolle, kellariin... ullakolle... vaiko myyntiin???

7 kommenttia:

 1. Upee!! Ehdottomasti kannatti ostaa, vanha on aina vanha...ja NIIIN KAUNIS!

  Mulla olis kans 2 valkoiselle lipastolle tilausta. Meinaan noi meidän Jyskin versiot ei sytytä enää yhtään, joten metsästys jatkukoot siltä osin ;D

  Napakymppi valinta, Johanna ♥ Mitä J tykkäsi?  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt helpotti pikkasen morkkis! No...hän vain mietti teemme entiselle :)
   Eiköhän niitä valkoisia kuule saattaisi tulla vaikka Vaalassa vastaan!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin se vaan on, ymmärrät varmaan mitä tarkoitan:)

   Poista
 3. Kylläpä tuli ihana muutos! Nappiostos kerrassaan ;)

  VastaaPoista
 4. No kyllä helpottaa... meinasi nimittäin ihan oikeasti (uskokaa vaan) olla pieni ostomorkkis, vaikka ei hinta nyt niin päätähuimaava ollutkaan. Kiitos tytöt oikein hyvistä kommenteista!!

  VastaaPoista