Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 12. joulukuuta 2013

ERÄÄNÄ AAMUNA...

...kun en pitänyt mitään kiirettä töihin lähdön kanssa, räpsin muutaman kuvan niistä asioista jotka silmääni tällä hetkellä viehättävät tässä vähäisessä valmiissa (voiko sellaista olla??) sisustuksessa kotonamme.

No Eikka (Eino) ei nyt ehkä niitä kauneimpia yksilöitä ole, mutta hurmaa olemuksellaan juuri siksi. Mutta asian ydin onkin tuossa taustalla näkyvässä tapetinpalassa. Nyt sitä sitten saa ja kokonaista yksi rullaa tilattuna, jee!!Joulua en ole hirveästi laittanut, kun se ei oikein tämän sekamelskan keskellä tunnu mitenkään viehättävältä ajatukselta. Mutta tuleehan se väistämättä ja olemmekin lähdössä huomenna hakemaan lahjoista suloisimpia. Aamulla auton keula kääntyy kohti etelä Suomea ja lähdemme hakemaan Maunon ja Kertun meille uuteen kotiin :0) Ai minkä ihmeen Maunon ja Kertun?? No kissatpa tietenkin, ihanaiset Maine coonit. Jänskättää, muutama kuukausi ilman lemmikkiä ja nyt tuntuu kutkuttavan jännittävältä kohta saada sellaiset ja kaksin kappalein. Tästä lisää sitten viikonloppuna, kunhan saamme ihanat karvanöttöset kotiin.Palaillaan!


24 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää :) tuo kelkka asetelma ulkona on niin kaunis!! Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja nyt jo toivottelen mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihania ovat, mutta vaatii aikaa tutustua kunnolla.

   Poista
 3. Eikan asennosta vaan mallia ja muistetaan röhnöttääkin välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, kohta onneksi on aikaa hiukan röhnöttääkin.

   Poista
 4. Piti varmaan jotain asetelmista sanoa mutta enpäs sanokaan....kun sanon että voi kun ihanaa kun teille tulee Mauno ja Kerttu !!
  Jo Coonit vielä!! Yes, paljon kuvia sitten kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ne nyt sitten ovat, Mauno ja Kerttu...Manu ja Kepa...läskipää ja pikkupirpana, siis monta nimeä jo tullut :0)
   Kuvia illalla luvassa.

   Poista
 5. Mä uskon, että joulun voi unohtaa (niinkuin noin koristeiden osalta) teillä. Ei muakaan kiinnostaisi, kun tietää mitä tuleman pitää...

  Ei ole mitään ihanampaa kuin suloiset karvapalleroiset, jotka saatte "joululahjaksi" tänä jouluna ja jotka joka joulu läsnäolollaan muistuttavat teitä ihanasta joulunajasta.

  Ajakaahan varovasti mennen tullen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä takaisin, vaikka tiet olivatkin osittain aivan järkyttävässä kunnossa menomatkalla...ja matkaahan oli. Nyt kuitenkin onnelliset kissanomistajat täällä opettelee uusille tavoille ja tutustutaan toisiimme. Mauno jo kyllä aika läheinen ja hätkäyttää koollaan ;0) Kerttu vielä ujompi tapaus, mutta onneksi jo aamulla näytti paljon lupaavammalta.

   Poista
 6. Kaunista! Ja onnea uusista perheenjäsenistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, nyt vain olen joutunut väliaikaisesti karsimaan kauniita pois kun en tiedä kissojen tapoja. Toivottavasti saan taas laittaa ne takaisin.

   Poista
 7. miellyttää silmää täälläkin , nuo vanhat kirjat on hienoja asetelmia.
  voi hitsit noita kisuja ;))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kirjat ovat kauniita, onneksi niitä kirppareilta löytyy. Kissan kuvat eivät ole Maunosta ja Kertusta, vaan kissakirjan sivuilta napattu. Oikeat kuvat saatte illalla.

   Poista
 8. Onnea uusista perheenjäsenistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä sitä opetallaan uutta elämää ;0)

   Poista
 9. Voi ei voi ei mitä karvapalleroita neliö nassuineen ! :)
  Arttukin ajattelee että hyvän kodin murut saavat .
  Onni on ihan suht hyvissä voinneissa...sokeriarvot ovat nousseet ja insuliinia pitää antaa enemmän. Melkein puoli vuotta menikin niin että arvot olivat viitealueella ja sai insuliinia hyvin vähän. Iso pettymys ja iso huoli tulikin siitä sitten..kun arvot olivatkin korkealla taas. Mutta kyllä poika ihan virkeä on ja pesee kavereita ..välillä enemmän omissa mietteissään...mutta on on. Niinkuin tiedät...sitä katsoo suurennuslasilla mutkaan kun sairastaa...
  Paljon otettiin verikokeita ja kaikki muu on ok.
  Mä laitan s-postia kun pääsen läppärille asti....käytän nykyään lähes aina Lumiaa.
  Voi...pian kuvia söpöliineistä...veikkaan että ovat punainen Mauno ja kilppari Kerttu kakarat...vai sinitiikeri Mauno ja punainen Kerttu...


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että Onni voi hyvin. Nyt täällä sitten on kaverit kotona ja kovasti opetellaan yhteiseloa. Vaatii hiukan aikaa, mutta tänä aamuna jo näyttää lupaavalta...vähän liiankin ;0) Lue tuosta seuraavasta kommentista mitä aamulla touhuttiin. Koetan saada illalla jo kuvia tänne, nyt en ennätä.

   Poista
 10. Hei ! :)
  Mä olen ihan samanlainen, kameran kanssa heilun jopa ennen töihinlähtöä. Vaikka olis vähän kiirekkin :)) Tietsikka on täynnä kaikenmaailman kuvaa. Kivoja nuo sun näpsimät! Ja ai H-hetki lähestyy, mepä seuraillaan ja maltillisesti odotellaan milloin ne coonit ilmestyy tänne, sitten kun antavat luvan alkaa itseään kuvaamaan :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä coonit nyt sitten majailee ja nyt toisena aamuna sain jo kuvia :0) Vielä ollaan vähän ujoja, mutta Mauno kun oiiiiiiiik0....no niin...tuo edellinen sana tuli aivan oikeasti Maunon kirjoittamana. Siis kun herra haluaa, niin syliin tullaan vaikka väkisin (tämän aamun tulos) ja mukana ollaan touhussa tietsikan kanssa (kävelee näppäimistöllä) ja keittiön tiskialtaalla oli jopa sula mahdottomuus tehdä mitään (en tiedä oliko edes niin hauskaa). Heti kun aukaisin hanan, herra juoksi vauhdilla hanan alle ja altaaseen. Vaatii hiukan totuttelua nämä tavat, katsotaan miten opimme toistemme tavoille. Tuota kokoa kun on, niin nämä toiminnot ovat vähän yllättäviä. Kerttu pikkupirpana on taas ujompi tapaus, kulkee Maunon perässä ja tekee samat asiat. Mutta sylittely ja silittely on vielä liian jännittävää, mutta tämän aamun tulos on että neiti kulkee myös koko ajan mukana. Kieriskelee lattilla ja touhuaa, mutta se silitys on vielä liikaa :0)

   Poista
 11. kiva blogi sulla...mutta ihmettelen mistä nuota pikkukuusia saa nämä sisustusblogi-ihmiset. niitähän riittää ihan joka vaasiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun olet löytänyt perille. Käyppäs katsomassa luontoa tarkemmin, pikkukuusia kasvaa varmasti sinunkin lähettyvilläsi.

   Poista
  2. Aivan! Mutta kun ne kuuset ovat maanomistajien omia. Satun olemaan sellainen ... ja kun kiskoo muutaman suloisen kuusen maasta.. kestää taas monta vuotta ennen kuin taimi kasvaa pikkukuusen kokoiseksi.. Tätä vihreää "luontoajattelua" vähän epäilinkin.

   Poista
  3. No onneksipa sain aivan omasta maasta kuusen ottaa! Hyvää joulua sinulle :0)

   Poista