Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 30. joulukuuta 2013

VÄLILLÄ VÄHÄN KOTIAKIN

Nyt kun näitä karvakuvia on riittänyt jo monen postauksen verran, laitan välillä jo muutaman tunnelmakuvan täältä kotoakin. Huoneita joita ilkeää kuvata, on tasan vieläkin nämä samat...olohuone, ruokailuhuone ja keittiö. Ruokailutilan pieni seinänpätkä sai ylleen Juhannusruusu-tapetin ja arvatkaas mitä!!? En ole aivan varma onko väri sittenkään tänne aivan se oikea!!! Plees, älä armaani lue tätä!!!On se kyllä aivan ihana, mutta kun katson kokonaisuutta livenä täällä...niin...hm...


...kuvissa näyttää ehkä paremmalta, apua! Mutta siinä se saa nyt olla (ainakin jonkin aikaa) ja toivon että silmä tottuu ;0)

Nyt pian kuolaamaan taas töllöttimen ääreen Suomen kauneimpia koteja, heipsan!

12 kommenttia:

 1. Voi kun teillä on kaunista....huokailen aivan täällä....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, mutta mieli tuntuu vaihtelevan tällä naisella nyt vähän turhan tiuhaan tahtiin :0)

   Poista
 2. Mie koitin kaikki kuvat sen seittemän kertaa katsastaa....että edes yks karvatassu, mutta ei! :)

  Vai juhannusruusuprobleema? Hmmmm.....
  Kuule, seinässä ei vikaa mitään, mutta...oliskos sulla matalaa senkkiä sille seinälle? Semmoista vähän pöytää korkeampaa? Se olis täydellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt ei karvatassuja tällä kertaa. Kyllähän meillä senkkejä löytyy ja olen sitä miettinytkin...mutta, pakon sanelemana ainakin toistaiseksi kaappi on tuossa tarpeen (täynnä astioita). Mutta katsotaan nyt mikä lopullinen järjestys tulee huonekalujen kanssa olemaan, osa on vielä autotallissakin ja yläkerrassa on soma rivi erilaisia huonekaluja.

   Poista
  2. Hyvänen aika, mullahan oli jäänyt vallan pari postausta väliin kun oli vähän tohinaa! Siellähän noita pieniä hassuja nassuja ja karvatassuja oli :D
   Älä nyt hyvänen aika mitään itsesensuuria ala harrastaa kattien suhteen, ne on tärkeä osa teidän elämää ja olemista, joten kyllä ne täällä blogissakin saa näkyä! Mielellään kiitos :)
   Täällä visiteeraa niin mielellään katsomassa kaikkea kaunista, kyllä pari kissaakin mahtuu!

   Poista
  3. Aika varmaan nämä tassukat tulevat vilahtelemaan täällä jatkossakin.

   Poista
 3. Näyttää oikein kauniille tuo tapetti minusta, toivottavasti silmäsi tottuu siihen :)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan rouheita pintoja siellä täällä, minä tykkään! Kuvissa tapetti näyttää kyllä oikein hyvältä, mutta joskus tosiaan livenä ei silti välttämättä toimi. Harmi, jos näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt miten silmä tottuu, mutta saahan nuo tapetit aina vaihdettua...kolme vuotaa ja silleen :0)

   Poista
 5. Niin ihanan näköistä, että minä en meinaa kestää!!! Ja tuo tapetti.. upea. Anna aikaa sille silmien tottua. Minähän se en meinannut millään tottua olkkarin vanhan kaapin väritykseen ja melkein jo läjhdin maalilla sutimaan. Muiden kannustuksella sitkeästi odottelin ja kyllähän se kannatti. Rakastan nyt kaapin väriä. Ihanaa tätä vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Riikka, samanlaisia tunteita tulee kun katselee kuvia teidän kodista ja monen muunkin bloggaajan. Kyllä sitä monesti haukkoo henkeään kun näkee toinen toistaan kauniimpia koteja, se on rikkaus!
   Toivon todellalin että silmä tottuu tapettiin, tykkään siitä hirveästi...mutta tuntuu vaan että se on väärässä paikassa. Olen muuten samaa mieltä kaapistasi, se on upea juuri noin.
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista