Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 29. maaliskuuta 2014

EI NE HOMMAT TEKEMÄLLÄ LOPU

Sitä vain riittää ja riittää, vessa alkaisi olla jo paremmalla puolen.


 Tiiliseinää on nyt ehosteltu hiukan ja olen tyytyväinen lopputulokseen.Vessarempan sivussa mies aloitti jo uuden projektin...


 ...Mauno ja Kerttu saavat ihan ikioman ulkoiluhäkin, runko-osat siellä jo alkavat olla kasassa.


Maunoa ei paljon työt paina, siinä sitä odotellaan kaikessa rauhassa häkin valmistumista ;0)
 Tä...

Ennätin kuitenkin maalaushommien ja kaupassa käynnin lomassa käväistä pikaisesti  kirpparilla. Sieltä löytyi kiva verhokappa jonka ajattelin sopivan aulan ikkunaan. Hiukan lyhyeksi se jäi, mutta kelpaa ja hintaa oli 0,50 euroa.  Viime viikonlopun vedin löytö jäi kaipaamaan jotain ja niinpä piipahdin hakemassa Wanhantalontavaraa-putiikista vielä tämän suloisen laatikon.


 Illalla kaiken touhuamisen päätteeksi sytyttelimme nuotion ja paistoimme makkaraa.


Nautinnollista lauantai iltaa!!

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana blogi ja koti sen takana täältä löytyikään! <3 Lukijaksi jäin, tervetuloa vastavierailulle (www.valkoistaharmoniaa.casablogit.fi)! Niin ja ens lauantainahan me ilmeisesti nähdään Oulun miitissä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva heli kun löysit blogini, tulen varmasti vastavierailulle! Onpa mukava tutustua näin blogin välityksellä jo ennakkoon, odotan innolla ensi lauantain tapaamista.

   Poista
  2. On tosiaan kiva tutustua vähän ennakkoon, tietää sitten valmiiksi ainakin jotain! :) Mäkin odotan miittiä jo innolla!!

   Poista
 2. Ihania löytöjä taas - ja tuo vessa on aivan mahtava!!!! Teillä on kyllä silmää, koko koti on niin kaunis!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytöjä tuntuu aina vain riittävän, miks maailma on niin täynnä kaikkea ihanaa...liian vaarallista tällaiselle ihmiselle kuin minä ;0)
   Kiitos kauniista sanoista, koti on meidän näköinen.

   Poista