Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 25. maaliskuuta 2014

SAATTAA SE ONNISTUAKIN

Jessus sentään, se saattaa näyttää hyvältäkin. Tältä näyttää vessan esiin kaiveltu tiiliseinä tällä erää...


Tiilihän ei ole vanhaa, joten nyt pitäisi keksiä miten siitä tehdään  "vanhempaa", olisiko ideoita kenelläkään tarjottavana???


Alunperin olin suunnitellut että tähän muurataan koristetiiltä, mutta kun se aito oikea löytyi pinnan alta, niin miksemme käyttäisi sitä. Ideoita ideoita...niitä nyt kaivattaisiin!!

10 kommenttia:

 1. Voi auts, enpä taida uskaltaa lähteä neuvomaan moista :) ehkä jollain pikku taltalla suorien reunojen naputtelu voisi tuottaa toivotun tuloksen… Mutta tarkoitus oli sanoa, että hieno tiiliseinä sellaisenaankin!

  VastaaPoista
 2. Sellaista jo kokeiltiin, mutta ei oikein onnistunut...mutta ehkä vielä pitää testailla. Onneksi reunoja on oikeastikin lohkeillut, mutta ongelmahan on kun niitä koloja tekee niin tiilen väri on hiukan liian räikeä.
  Mutta jatkamme kokeilua ;0)

  VastaaPoista
 3. Ei hajuakaan moisista hommista, mutta mielenkiinnolla odottelen lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tässä päässä jo ajatuksia pyörii, mutta ei kait se auta kuin kokeilla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Onhan se ihan ok, mutta jotain rosoisuutta haluaisin hiukan lisää ja liika oranssisuus paikoitellen vähän häiritsee.

   Poista
 5. Hieno tiiliseinä sieltä on paljastunutkin. Niin siihen remontitekoon, kun niin monta paikkaa olisi vielä tekemättä ja se ärsyttää. Pöytä on Huutonet löytö ja aika edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain pikkasen ehkä seinälle teen, mutta taitaa suurin osa todellisuudessa jäädä peilin taakse piiloon.
   Samahan se on täällä, kesken eräistä vielä vaikka kuinka paljon ja tavarat PAHVILAATIKOISSA!! Sitä aina ajattelee että miten mukavaa tehdä asioita pikkuhiljaa, mutta kyllä se ÄRSYTTÄÄ.
   Sinä se kyllä teet upeita löytöjä, laitappas vielä terkempaa kuvaa pöydästä ja sen jaloista.

   Poista
 6. Kauniille näyttää. En osaa antaa neuvoa, mutta minusta seinä on kaunis noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikeastaan niin hirveästi muutosta kaipaa, hiukan liika oranssisuus vain häiritsee...mutta asiaa on jo nyt paranneltu, kuvia myöhemmin.

   Poista