Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 7. maaliskuuta 2014

TEETÄ ENGLANTILAISITTAIN

Kolme vapaapäivää vietelty (muutamia puheluita ja paria näyttöä lukuunottamatta) kotona kärvistellen ja täytyy sanoa että sen verran työorjentoitunut olen, että piti aivan miettiä mitä tekis. Enpä siis saanut mitään ihmeempää aikaiseksi, mutta tänään astuin kuitenkin mökistä ulos ja lähdimme tyttären kanssa kirpparille.
Jotain aarteita mukaamme lähti, tytölle vaatteiden muodossa ja äidille jotain kaunista.


Teekannu oli niin kaunis, että en tohtinut sitä hyllylle jättää. Vati kannun alla on vanhaa Arabiaa.


Pieni peili ja taulu väriensä takia sujahti myös mukaan ostoskassiin. Ja sitten vielä tämä, minkä takia oikeastaan kirpparille lähdettiin...


...se ei ole tuo pullo (vanha löytö jo), vaan pelti tötterö pullossa. Makkara struutaksi se nimettiin jossain lehtijutussa ja tämä kynttilänpidike idea lähtikin sieltä. Kun luin tätä sisustusjuttua, niin muistin heti hypistelleeni kirpparilla monta kertaa mokomaa värkkiä kädessäni ja aina vaan jättänyt sen sinne hyllylle tarpeettomana tavarana (sellaistahan meillä ei ole koskaan ;0)) jolle ei meillä löydy käyttöä eikä paikkaa. Toisin kävi ja onneksi siellä vielä oli, kaksi niitä oli alunperin ja toinen oli mennyt. Liekkö joku muukin bongannut saman lehtijutun.
Näin sitten vietettiin perjantaita ja huomenna aloitamme kodinhoitohuoneen tapetoinnin. Sain tapetit matkahuollosta tänään ja näin remppa jatkuu. Sittä lisää sitten myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua kaikille ihanat!

4 kommenttia:

 1. Oi, sinä teet aina hienoja löytöjä! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä...ei pitäisi mennä ollenkaan sisään ovista ;0) Mukavaa viikonloppua teillekin...remppahommia täälläkin tehdään.

  VastaaPoista
 3. Kävin ja ihastuin kertalaakista, suloisia löytöjä, kirpputoreja kolunneena ymmärrän tunteen löytäessään aarteita:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiva kun löysit tänne, tervetuloa mukaan! Tuletnäkemään varmasti vielä monet aarteet...niitä kun ei vain voi vastustaa ;0)

  VastaaPoista