Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 13. maaliskuuta 2014

JA VALMIIMPAA TAAS...

Monenmoista touhua ollut ja pienenpieni kodinhoitohuoneemme alkaa olla viittävaille valmis. On tehty tasoa, seinää ja tapetoitu, pikkuhiljaa pääsen jo sisustamaankin. Jälleen malttamattomana tietenkin sitä jo jonkin verran olen tehnyt. Sen verran pöhelö olen, että vaikka remontti on kesken, niin en malta jotain kivaa olla jo sujauttamatta tilaan ;0)


Siinä se taas kodin yksi huone alkaisi olla kohta valmiina ja eikun seuraavan kimppuun! Olisikohan se toinen vessa vaiko pukuhuoneemme, katsotaan mihin sitten kallistutaan??
Postausten välissä on ennättänyt olla naistenpäiväkin ja jälleen meidän talon ainokainen mies ihmismuodossa muisti meitä kahta neistosta kukkasin. IHANA MIES!!Kirpparille erehdyin lauantaina poikkeamaan, jäi mieltä kaivelemaan edelliseltä reissulta tämä taulu...


Eihän sieltä sitten pelkän taulun kanssa ulos tultu, vaan mukaan lähti myös kaksi kaunista liinaa, ikikukkanen, parit tyynynliinat ja ihana lasinen kynttilänjalka.


Että näin, eihän ollut yllätys??!! Kyllä nuo kirpparit ovat ihmepaikkoja, jotain sieltä aina tuppaa löytymään ja mikä tietysti parasta, niin halavalla lähtee!

Mukavaa torstaita, se alkas viikko olla taas paremmalla puolella :0)

5 kommenttia:

 1. hei ,seuraan täältä ruotsin puolelta Ihanasti kotona bloggia .olisi kysymys mistä saa noita kivoja seinä tekstejä joita näkyy seinälläsi ,haluaisin niitä minun omaan kotiini tänne ruotsiin .Monin Terveisin tarjar1@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kuulla että kauempaakin seuraajia riittää. Seinätekstejä löytyy monestakin paikkaa, nyt en muista mistä juuri tämä on tilattu. Mutta aivan varmasti löydät kun googletat seinäteksti. Sen verran kannattaa olla valmis maksamaan, että kaikista halvimpia ei kannata ostaa. Eivät pysy seinällä, vaan irtoilevat ikävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ,ja kiitti tiedosta ,löysinkin jo muutaman myyntipaikan ,toki en löytänyt samoja kuin sinulla .Ehkä tärppää myöhemmin .Kiitos kivoista jutuista blogillasi ,ja ihanista kuvista kodistasi.Terv Tarja ,yksi samanlainen sisustus ja kirppiksillä kiertävä hullu .

   Poista
 3. Hei ja kiitti vastauksesta ,löysin jo seinätekstejä ,vaikka en vielä juuri noita mitä sinulla on ,mutta ehkä tärppää myöhemmin ..Tulen kyllä toukokuussa Suomeen käymään ,ehkä niitä sattuu löytymään jostakin liikkeestä .Kiitos vielä kivasti kirjoitetusta jutuista ja kauniista kuvista kodistasi .terveisin Tarja (yhtä hullu sisustaja ja kirppiskiertäja)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin paikan mistä tämän pöstauksen teksti on tilattu, www.wallstyle.fi

   Poista