Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 3. huhtikuuta 2014

IHANA AURINKO, IHANAT AARTEET, IHANAT KISSAT...

...siis monta ihanaa asiaa luvassa tässä postauksessa!
Ensimmäinen ihanuus on tuo ihana valopallo joka loistaa täydeltä taivaalta, mieli kirkastuu ja maailma näyttää vieläkin astetta paremmalle paikalle...samoin koti kaikkine pölyhiukkasineen. Ruustinnakin sai kaulaan kirpparilta löytyneen helminauhan.  Ja eihän ne löydöt pelkästään tähän jääneet...nyt sitten ne seuraavat ihanuudet.
Mikä upea patina (ja muoto)! Jostain syystä aina kun tällaisen jostain bongaan, on myyjä jo neuvomassa miten kaunis siitä tulee kun kiillottaa kunnolla. Ei missään nimessä vastaus hämmästyttää yleensä aina  :0)


Kaunis liina houkutteli paitsi kauneudellaan, myös hinnallaan.

Olen löytänyt ajansaatossa kirppareilta montakin ihastuttavaa maljakkoa, tämä oli malliltaan suloinen ja kauneushan ei ole  haitta ollenkaan!
Aurinko valaisi maljakon niin upeasti, kuvista tulikin sattumalta oikeita taidekuvia. Valoa tulvii  ikkunoista ja valaisee niin kauniisti monta muutakin asiaa.
Auringon lämpö tekee kissoistamme oikeita laiskamusseroita...


Mauno ei vaivaudu edes nousemaan ylös vettä juomaan. Onnistuuhan se näinkin...
Helppoa on kissojen elämä, joskus käy vähän kateeksi.

Nauttikaamme keväästä ja siitä että viikko alkaa olemaan taas jo IHANASTI lopuillaan!
Aurinkoista torstaita!!

9 kommenttia:

 1. Vähänkö pisti hymyilyttämään nuo laiskat kaverukset :D

  Teillä on kyllä ihan ihme kirppareita siellä :/

  VastaaPoista
 2. Niin minuakin, kyllä näille karvakuonoille saa nauraa monet kerrat.
  Taitaa olla vain vainusta kiinni, jos tulisin Tampereelle niin uskon että löytyy sitä sieltäkin.

  VastaaPoista
 3. Varmasti löytyis Tampereeltakin ☺ Mä voin todistaa...

  Ihania rakkauspakkauksia siellä lattialla ja tuolilla loikoilee ♥

  Lasimaljakot ovat täällä uusin heikkous - tai oikeastaan lasitavara...mut' kun ne nyt on niiiin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Niin minäkin uskon. On näistä plötköistä kyllä kehkeytynyt sellaisia pakkauksia ja NIIIN rakkaita!
  Eikö ole kivaa aina löytää jokin uusi keräilyn kohde, ei lopu harrastus kesken ja...en käy niin ykstoikkoiseksi kodin sisältökään. Katsoin nimittäin illalla (yöllä) tabua ja siinä joku hullu keräsi lintuaiheisia tavaroita, voit uskoa että koti oli täynnä josjonkinmoista visertäjää. Ajattelin itsekseni että toivottavasti oma hulluus ei mene aivan niin pitkälle.

  VastaaPoista
 5. Terve!

  Voiko sinulle laittaa sähköpostia? :)

  VastaaPoista
 6. Ha. Niin tutunoloista tuo kissojen touhu. Entinen kissani söi nappulansa samalla tavalla. Lattialle kyljelleen, nappulat tassulla lattialle ja tassulla suuhun. Käyhän se niinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiska mikä laiska, aika huvittavaa seurata näitä karvakuonojen touhuja. Kerttu taas nuorempana ja pienempänä on oikea elohiiri :0)

   Poista