Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 12. huhtikuuta 2014

VESSA KAKKONENKIN OLIS SITTEN VALMIS

Ja näin se saatiin sitten päätökseen, miehen oma veski talon perällä olis valmis (hana vaihtuu vielä, samoin pytynkansi). Saatan kyllä vähän joskus lainata tätä miehistä komeutta itselleni, kas kun tuntuu siltä että se on tällähetkellä aivan lemppari huoneeni (sama tunne aina juuri vasta valmistuneesta tilasta). Pitemmittä puheitta, mennään asiaan...
Radio 30-luvulta, löytö Wanhan Talon Tavarat-putiikista. Sisuskalut olivat jo valmiiksi pois, joten siitä se idea sitten lähti...Näppärä mieheni tekaisi siitä tilauksestani kaapin. Hieman ensin mukistiin tavan vuoksi vastaan, mutta kun tarkemmin selitin ajatuksen niin lämpesihän se tuttuun tapaan ajatukselle kuitenkin ;0)


Takuutodistus lämmitti mieltäni, näkyyhän radio olevan lähtöisin Kajaanista. Ihan oikeasti todistus kuuluu jollekin toiselle radiolle, mutta kuvitelmissani ajattelen että Kajaanin Väinö on kuunnellut juuri tätä toosaa.


Nupit ovat ajansaatossa jonnekin kadonneet, mutta uudet se saa piakkoin tilalle...idea muhimassa jo.


Hana möhköle ei oikein silmiäni miellytä, molemmat vessat saavat jossain vaiheessa uudet tilalle kun vain sopivat löydän.


Allas löytö Menneitten Majalta.


Ja homma jatkuu, nyt taustalla pauke kuuluu pukuhuoneesta :0)

Aurinkoista lauantaita!

12 kommenttia:

 1. Upee on J:n oma ☺
  Aivan ihana idea tuo radion uusi käyttötarkoitus.
  Hanat ja nupit kun laitat, ovat piste i:n päälle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, tekis mieli vaihtaa...mutta kait se on naisellisempaa meikkailla peilipiirongin äärellä ja purnukoita kahdella tyttösellä huomattavasti enemmän kuin talon ainoalla miespuolisella henkilöllä.
   Nupit jo hoidossa, hana vielä etsinnässä.

   Poista
 2. Teillä on kyllä kaunis koti ja ihailtavan paljon hienoja juttuja! Radiokaapista tuli aivan mahtava. Minkälaisia nuppeja siihen ajattelit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, talo on juuri meidän näköinen ja täällä me viihdymme. Jääkaapista ne nupit jo löytyi, vielä yhden putelin ostin lisää ja maalitkin jo saaneet pintaansa. Pirkka grillauskastike oli nyt in ;0)

   Poista
 3. Jaa te jätittä sitten sen tiiliseinän silleen. Rouheaa on. Ai miks pitää pytyn kansi vaihtaa? Mitähän se ny meinaa..
  Mutta ootta te kyllä nopeita remppaajia!

  VastaaPoista
 4. Mitenkähän minusta tuntuu siltä kuin remontti etenis meillä hitaanlaisesti...mutta, kun taakse päin miettii, onhan sitä saatu jo paljon tehtyä.
  Niin se pytty...ajattelin jotain puista kantta.

  VastaaPoista
 5. Tänne teki mieli laittaa vähän rouheampaa ja tiiliseinä löytyi vähän sattumalta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kaunista! Nuo seinät on kyllä upeat...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mari, seinät ovat minustakin niin mukavan rouheat...yksi tällainen tila mahtui meille.

  VastaaPoista
 8. Jaa..a ja miesten vessa se on olevinaan :0)

  VastaaPoista