Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 30. maaliskuuta 2015

EHDOTTOMASTI LEMPPAREITA

Valkoiset Neilikat taitavat olla nyt lemppareitani, ne vaan kestää, kestää ja kestää...jihaa!!Kukat pulloineen siirtyi makuuhuoneen ikkunalle, kestonarsissien tullessa keittiön pöytään

Pidän niin makuuhuoneemme seesteisestä tunnelmasta, tämä taitaa olla sitten se lemppari huone.


Viikonlopun pikatuunauksiin kuului tällä kertaa nukenmekon vanhennus...


Mekko löytyi Oulaisten kirpparilta eurolla, joten jos pilalle menee niin suurta tappiota siitä ei tule. Lasten mielestä nukke kuuluisi johonkin kauhugalleriaan, mutta minusta tämä on varsin viehättävä neitokainen.


Päällä ollut pyjama vain ei ole ollut se kaikista kaunein, joten jospa tämä uusi kolttu nyt olisi edes pikkaisen nätimpi tyllerön päällä.


Mekko "vanhentui" sopivasti vanhan konstin avulla, eli kahvin. Kyllä tytär puisteli päätään seuratessaan äidin touhuja, kun uittelin nuken mekkoa uunivuoassa jossa oli kahvia : )

Viikko alkoi märissä ja harmaissa keleissä, ainoa hyvä asia tässä on että lumi sulaa rytinällä pois...toivottavasti lopullisesti.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Neilikat on ihan parhaita!
  Kauniit nuo pitsiverhot ikkunassa, ♥
  Ja voi miten soman mekon nukke sai...
  Ihanaa viikkoa sinulle, Johanna!

  VastaaPoista
 2. Neilikat ovat niin kestäviä ja onhan ne kauniitakin. Kiitos kommentista ja oikein ihanaa viikkoa sinullekin Minttu!

  VastaaPoista
 3. Neilikat ovat ihan lemppareita Isolassakin ja makuuhuoneen tunnelma on hurmaava. Mekosta tuli tosiaan parempi kuin uusi ja nukkekin on oikea kaunotar. Mukavaa Pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihme kukkia kun pysyvät hengissä viikosta toiseen. Ainakin mekon väri nyt parempi, vanhan nuken päällä näyttää paremmalle myös hiukan "kellastuneempi" mekko kuin vitivalkoinen. Saattaahan joku olla toistakin mieltä, mutta minusta näin. Samoin mukavaa pääsiäisen odottelua Isolaankin!

  VastaaPoista