Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

NYT LÄHTI VÄHÄN LAPASESTA...

...mutta minkäs teet kun Oulun kaupunkiin avattiin jälleen uusi iso kirppari ja siihen samaan hötinään vielä antiikkimessu viikonloppu, voittehan arvata mitä siitä seuraa!!!

Perjantain piipahdus uudella 1 Kirpparilla tuotti tulosta tämän verran...


...emalikippo, sekä kokoelmaan lisää pari vanhaa pulloa ja lasipurkkia...


...vanha perhekuva ja kehysLaskin montako kirpparia tiedän Oulusta, voitteko kuvitella...sain summaksi 14!!! On meillä missä käydä, jos oikein kirpututtaa : )

Tämän viikonlopun antiikkimessut oli taas täynnä aarteita sen lisäksi oli mukava nähdä ja rupatella tuttujen myyjien kanssa. Vaarallinen paikka ja minä lankesin!
Pitemmittä puheitta, tässä tunnustukseni....olen tuhlari.

Tätä kermakkoa olen etsinyt jo useamman vuoden, nyt se löytyi : ) Sokerikko sai vihdoinkin parin, huikeaa mikä tunne oli vihdoinkin löytää se!!Tikkaat vuodelta 1949, näen jo yläkerran aulassa nämä kaunottaret yhdessä opetustaulun kanssa : )

Huh...melkoinen aarre määrä, mutta minkäs teet kun hullaannut kaikkeen ihanaan ja järki katoaa juuri sillä hetkellä  päästä! Mutta ihania löytöjä kaikki, nyt sitten ei katsettakaan minkään kirpparin suuntaan vähään aikaan.

Tämmöistä  täällä tällä kertaa, viikonloppu lopuillaan ja iloisin mielin taas arkeen tienaamaan lisää humputtelurahaa. Palaillaan...

15 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika, mitä aarteita löysitkään! <3 Etenkin nuo tikkaat ja tuo perhekuva, oih <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä...hyvä että ymmärrät vaikka hulluahan tämä on ;)

  VastaaPoista
 3. Minua vähän harmittaa, etten päässyt antiikkitarjontaa tsekkaamaan. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Missä uusi kirppari on?

  VastaaPoista
 4. Noo...messut tulevat taas ja kohtahan pääsemme koluamaan rompetoreja :)
  Uusi kirppari on Ruskon paloasemaa vastapäätä, sinne kipin kapin tekemään löytöjä!

  VastaaPoista
 5. Ilosta maanantaita kammarista ! Uutterana olet ollut, somia juttuja ostellu. Tämä uusin kirppis pittääkin nyt lomaviikolla katsastaa :)

  VastaaPoista
 6. Onpas taas ihania löytöjä! Nuo tikkaat on ihan huikeat... On sinulla silmää löydöille :)

  VastaaPoista
 7. Tikkaat ovat aivan ihanat ja vieläpä niin tukevat että voi vaikka käyttääkö. Ovat olleet koulun käytössä, joten opetustaulu kuuluu ehdottomasti pariksi kunhan pääsen sisustamaan yläkertaa.

  VastaaPoista
 8. Noi tikkaat on kyllä ihanat, tuollaisista itsekkin haaveillut vaan ei meille kyllä mahdu :) paljon muitakin ihanuuksia olet löytänyt välillä sitä hullaantuu ihan tyystin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt vähän tuli humputeltua, mutta en tiedä mitä raaskisin jättää poiskaan jos nyt pitäisi valita. Tikkaat on super ihanat, vastaan ei ole tullut aiemmin samanlaisia...se oli rakkautta ensi silmäyksellä ;)

   Poista
 9. Huikeita löytöjä!! En olis itsekään raaskinut mitään noista jättää ostamatta! Ihanaa keväistä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. On se hyvä että täältä löytyy tätä ymmärrystä, eihän tällaisia voi jättää ostamatta!
   Mukavaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 10. Ihania löytöjä !
  Kyllä sitä vain tavaraa karttuu, kun kirpuilla kiertää ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin harmittavan totta, mihin tässä vielä joutuu ;)

   Poista
 11. Hei!
  Löysin juuri blogisi Aseman laidalla- kautta ja olen nyt lukenut postauksia taaksepäin ja taaksepäin...
  Käyn itse silloin tällöin Oulussa ja tykkään kirppistellä, olisiko kovasti vaivaa listata nuo Oulun kirppikset ja osoitteet. Olen kyllä netistä löytäny kirppikset-sivuston, mutta ehkeipä se olekaan ajantasalla. Tarina (vai-mikä-se-nyt-olikaan) liike oli minulle uusi, joten seuraavalla kerralla siis sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :) No huh...kirppareita on niin mahdottoman monta, että en taida kaikkiin osoitteita kehdata kaivella. Mutta ne missä minä oikeastaan käyn eniten, on Paljekirppis Paljetiellä, Järkikirppis Kärkkäisen vieressä Alasintiellä, samalla kadulla tien toisellapuolen Ok-kirppis...nämä Joutsensillan molemmin puolin, joten helppo poiketa molempiin peräkkäin. Näiden läheltä löydät sitten Punaisenristin Kontti-kirppiksen Jääsalontie 20. Alppilasta löydät Aarrearkun Patteritieltä, sieltä olen tehnyt aika monet löydöt. Pääasiassa käyn kolmessa, Peljekirppis, Järkikirppis sekä Aarrearkku. Toppilasta löydät kaksi, Paakakatu 2 ja Satamatie 2. Uusin kirppari löytyy Ruskosta Tapsitie 5. Tässä vielä nettiosoite mistä löydät näitä lisää: http://www.kirpputorihaku.com
   Jospa tästä olisi sinulle jotain iloa ja apua!

   Poista