Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 7. maaliskuuta 2015

PERJANTAIN TUNNELMIA

Niinpä se taas viikko vierähti ja ihanat vapaat edessä. Osaan kyllä arvostaa näitä viikonloppuvapaita, niitä kun ei oikein pitkään aikaan tullut vietettyä. Nyt jopa saan jotain aikaiseksi kotonakin ja ennenkaikkea perheelle on aikaa enemmän.
Viikolla taas matkattiin parina päivänä eri paikkakunnilla ja paikalliset kirput lähtiessä tuli käytyä katsomassa. Pieniä löytöjäkin sieltä tuli ostettua, mutta nyt näytän vain tämän yhden.Jos vaikka joskus taas innostuisin soittelemaan, niin nyt on pianon valaistus asiat kunnossa. Kuten huomaatte, en ole vaihtanut pianoa, kyllä mummon perinnöllä on kuitenkin suuri tunnearvo! Kuvassa ihana Mimmi-kissamme ajoilta ennen Arttua.


 Kerttu nautti illasta hienojen neitien tapaan pitsien keskellä...


...Mauno taas omalla tyylillään ; )


Ihanaa leppoista iltaa kynttilöitä poltellen ja tieto siitä että aamulla saa nukkua pitkään, ei se onnellisuus sen enempiä kaipaa.Mukavaa viikonloppua ihanat!

6 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia ja kokonaisuus se vasta onkin! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis lamppu! Ja iskin silmäni tuohon peiliin! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, siksipä se mukaan lähtikin. Peili on ostettu aikoinaan Iskusta, saattaisi löytyä vieläkin...käyppäs kysäisemässä.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia!
  Pianon päällä on kivoja asetelmia, ja tuo valaisin on myös huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin on malliltaan minusta niin söötti, että eihän tuota voinut jättää ostamatta, hintakin kokonaista 4 euroa. Aulan ikkunassa on toinen samantyylinen vanhalamppu, jokin näiden muodossa minua viehättää.

   Poista