Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

HIUKAN PÄÄSIÄISTÄ

Taas se yllättää, sehän on jo ens viikolla...iik...ja ruohot tietenkin vielä kasvattamatta!! Onneksi pääsiäiseen virittäytyminen ei kovin paljoa vaadi, meillä kun ei harrasteta joulu- eikä pääsiäisverhoja...nostan hattua niille jotka sen jaksavat tehdä!

Aika kätevää...eikun kukat esille varastosta ja se on siinä!


Puputikkarit odottelevat trulleja kannussa, joitakin noitia näkyy olevan liikkeellä täällä päin : )


Vaikka nyt helpolla olenkin päässyt, pientä askartelua tein kuitenkin. Jos innostut tekemään myös näitä, löydät korttikuvat täältä Kodinsielu-blogista. Nyt täytys käydä hakemassa pajunoksia, pitäähän puput saada johonkin roikkumaan.

Hyvää palmusunnuntaita!

Lisäys: Nyt on pajut haettu!4 kommenttia:

 1. Kiitos sammoin sinulle...Oksat ja keltasta kukkaa meillä pääsiäiseksi ruohon kylykeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se paljoa vaadi jotta saadaan oikea tunnelma aikaan : )

   Poista
 2. Kiirettä tuntuun pitävän ☺ Meillä taitaa jäädä pajunkissat ym. viritelmät vähiin, vaikka vielä ehtisi. On niin lyhyt sesonki tämä pääsiäisaika, ettei jaksa hirveesti innostua. Kukat ja pari valkoista pääsiäismunaa, se on sitten siinä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niinkään kiirettä vaan laiskuutta! Sama täällä, en hirveitä kehtaa panostaa koristeluun, mutta nyt ensimmäisen kerran moneen vuoteen teki mieli jotain laittaa esille...ja se ohrakin on kasvamassa, onpahan ainakin kissoille syötävää :)

   Poista