Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

SITÄ SE ON...

...kevät huumaa, vaikka lunta satoikin tänään. Kukkia, kukkia ja kukkia, niistä on kevät tehty : )


Kaikki vanhat raadot ja kuihtuneet kukkaset äkkiä pois ja uutta tuoretta tilalle. Ensimmäisen kuvan Vahakukka (kukkakauppiaan antama nimi) oli minusta löytö, yksinkertaisen kaunis.

Tuunausvillitys ajoi minut tekemään taas uuden hankinnan kirpparilta. Sormet syyhyää päästä työhön käsiksi, mutta kohde täytyy vielä hakea kotiin...joten siitä lisää myöhemmin. Rattoisaa loppuiltaa ja reippaana uuden viikon kimppuun!

10 kommenttia:

 1. Kyllähän ne kukat kuuluu kevääseen :) Aurinkoista pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti, ihanaa että kohta on pääsiäinen ja kohti kesää mennään!

  VastaaPoista
 3. Juu-u, samaa mieltä että kevättä kohti vaikka pyryttää, :D
  Oletpas kivan pesän tehnyt pääsiäismunille!
  Kivaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ei me sitä lannistuta! Minusta tuo asetelma oli niin hauska, ostin sen kyllä aivan valmiina Tarinat liikkeestä.

   Poista
 4. Keväällä on ihmeellinen mahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aivan kuin heräisi itsekin taas eloon :)

   Poista
 5. Kyllä tämä kevät sekoittää pään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se saattaa tehdä, ainakin nyt voi laittaa kaiken sen piikkiin : )

   Poista
 6. Vähän on takapakkia kevääntulossa vaikka lumisade jäikin onneksi pieneen "tomusokerikuorrutukseen", mutta kyl tämä tästä.
  Tuo sun kukkasi on ihana, tosi keväinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen melkein arvasi että vielä sitä saattaa luntakin tulla, mutta tulihan sitä viime vuonna juhannusviikollakin...muistatko :) Kyllä se kesä tulee ja hiukan kateellisena täällä olen kun eräät pääsevät taas viettämään kesää omiin pikku mökkeihinsä!
   Kukka on söpö ja yksinkertainen, väkisinkin tulee keväinen olo.

   Poista