Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

IHKU KAAPPI

Nyt kyllä olen rakastunut täysin JDL-vintage maaleihin...päässä pyörii jo mitähän seuraavaksi keksisi maalattavaksi : ) Ensimmäinen tekele tuli valmiiksi tänään ja kyllä voin jo itsekin kehua...siitä tuli ihana, pinta on niin silmiä hivelevän kaunis ja sopivasti vanhan oloinen vaikka kaappi ei olekaan aitoa antiikkia.

Kaapin väri on ollut alunperin antiikkimänty, sen jälkeen valkoinen ja nyt... kaunis beigeNäitä ei raaski edes laittaa varastoon piiloon...


 ...vaan saavat olla esillä lasiovien takana muiden aarteiden kanssa.


Näissä merkeissä hurahti sunnuntai, maalausta, hiomista, aurinkoa ja makkaranpaistoa pihalla.


Tästä on hyvä jatkaa tulevaa arkea, öitä ja mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Nätti on :)

  Eilen on paistettu ensimmäiset makkarat täälläkin ja maistuipa hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ensimmäiset nuotio / grillimakkarat maistuvat aina niin parhaalle!

   Poista
 2. Voi apua miten ihanakaunissilmiähivelevä kaappi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalipinta on niin ihana, yritin parhaimpani mukaan saada siitä kuvaa. Taidan käydä ostamassa lisää maaleja eri väreissä, onpahan jemmassa kun maalausinto iskee.

   Poista
 3. Pitäisköhän käydä hakemassa lisää maaleja jemmaan...eihän sitä tiedä mitä sitä vielä keksii :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kaappi, <3 Meidän miehenkin mielestä, :)

  VastaaPoista