Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

HELPPOA TUUNAUSTA

Tuunatako vai ei tuunata...siinäpä vasta kysymys!! Kirpparilta ostamani tavarat jotka todellakin olen ottanut aivan sillä mielin että pääsen kokeilemaan ja toteuttamaan niihin uutta innostustani kalkkimaalien parissa, jäävät näköjään yksi toisensa jälkeen aivan siihen kuosiin kuin ne ovat meille tulleetkin : )
Kun alan mallaamaan niitä eri asioiden kanssa yhteen, huomaan että ne toimivat erinomaisesti juuri sellaisenaan. No...ainakin helppoa kuin heinänteko!


Puinen rasia ei näyttänyt mitenkään silmiähivelevän kauniin väriseltä, mutta annas olla kun laiton nämä kasaan...sehän onkin täydellinen.Sohvan kohtalon jo tiedättekin, mutta sitten olisi nämä siihen kuuluvat pari tuolia jotka tulivat mukaan vähän ylimääräisinä.
Ajattelin että näistä väännän jotain kivaa aivan kokeilumielessä ja sitten vaikka myyn pois tai laitan kaatopaikalle...mutta...


...toin eilen Kajaanin reissulta mukanani kotiin tyynyt jotka ovat olleet pojalla käytössä......niihin yhdistettynä tuunaamani peili ja pikkutaso......vois olla kiva yhdistelmä?? Sopivan rento, ei liian hienostunut. Tuolitkin sen verran elämää nähneet, että pientä kulumaakin näkyvissä...ei haittaa yhtään. Saavat jäädä!!Tuolit voisivat olla kivat myös maalattuna  tuolla samalla maalilla, mutta en uskalla tehdä sitä ainakaan vielä. Katsotaan sitten kun tämä asetelma pääsee joskus omalle paikalleen yläkertaan.

Että tällaiset tuunaukset sitten, mihinkähän sitä pensseliä voisi käyttää??

16 kommenttia:

 1. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Ootpa aika kivoja löytöjä tehnyt! Mukavaa pääsiäissunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän sitä tahtoo aina kirppareilta löytyä, on ne vaan oikeita aarreaittoja. Samoin sinne mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Tuli ihana matkalaukku asetelma. Meiltäkin löytyy matkalaukkuja monenmonta. Hyvän säilytysratkaisun lisäksi aikasen mukavan näköisiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kauniita ja käteviä. Matkalaukkuja on meillekin kertynyt aika monta kappaletta...mistähän se johtuu?? ;)

   Poista
 4. Kivat löydöt! Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivojahan ne, mutta tuunaus aikeet meni mönkään ;) Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 5. Ihanat kirppislöydöt, mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Miun maun mukainen asetelma :)
  Taitaa tulla mainio myös tuosta tuoli-peili-projektista!
  Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän taitaa olla aika samanlainen maku monestikin :)

   Poista
 7. Pistä pensseli vaan nyt huilailemaan, sillä nuo on just kivoja ja hienoja juuri noin!
  Hauskaa sinänsä kun minä olen mennyt jotain löytöä meille kotiuttamaan, niin myyjä on aina ollut sitä mieltä että hyvän siitä saa kun maalaa. Ja minä siihen että se on just passeli näin, kuluneena, :D
  Mukavaa pääsiäisenjatkoa, ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulle, tai sitten pitäisi ihanat patinoituneet lautaset kiillotella ja minä siihen aina huudahdan vastauksen; ei missään nimessä :) Pääsiäisen jatkoja vaan teillekin!

   Poista
 8. Juu, ei tolle laatikolle(kaan) olisi muu väri käynyt. Täysi kymppi noin.
  En kyllä koskisi tuoleihinkaan. Ootkos kokeillut sohvan kanssa pöydän ympärille ?

  VastaaPoista
 9. Luultavasti en tule tuoleihin(kaan) koskemaan, taitavat olla hyvät juuri noin. Vievät liikaa tilaa pöydän ympärillä ja en ehkä muutenkaan halua niitä siihen...mutta...eipä sitä koskaan tiedä mihin mikäkin lopulta päätyy ;)

  VastaaPoista