Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 25. huhtikuuta 2015

MENEN, EN MENE...MENIN SITTENKIN

Täällä oli tänään Ouluhallissa suurkirppari, jonne en ensin edes aikonut mennä...mutta meninpä sittenkin. Ja hyvä niin, sillä tein löydön mikä oli oikein mieluinen yllätys. Olen nimittäin etsinyt juuri näitä Arabian kuppeja kahden entisen lisäksi ja eipä ole missään vastaan tullut ennen tätä päivää : )


Kuten kuvasta näkyy, löytyihän sieltä tietysti muutakin.Ruosteen ja patinan ystävänähän rakastuin tietysti tähän suloiseen koriin aivan täysin. Myyjänä oleva herttainen nuori nainen kertoikin että hänellä on oma pieni putiikki Jäälissä kodin yhteydessä, joka on auki aina sovittaessa ja nettikauppakin on käytössä. Sinne täytyy ehdottomasti lähteä katsomaan mitä muita aarteita mahdollisesti saattaisi löytyä, sillä tavara oli aika minun näköistäni. Käykääpäs kurkkaamassa nettisivuja täältä!

Kahden litran perunakappa oli myös löytö hintansa puolesta, sillä nämä leimoilla varustetut versiot saattavat olla monesti aika suolaisissa hinnoissa. Minusta 15€ oli vallan kohtuu hinta ja hienokin se on vielä kaiken lisäksi!


Samalta myyjältä löytyi myös tämä hauska vanha hotellin soittokello. Nyt ei muuta kuin yksi rimpautus ja palvelu pelaa...sitä en tiedä miten päin se sitten meillä tulee menemään, se jää nähtäväksi. Jos kissat oppisivat tätä käyttämään, saattaisi kellon rimpautuksia kuulua tämän tästä. Nyt komennellaan pelkän oman äänen avulla ja saatte uskoa että me palvelijat olemme milloin missäkin puuhassa heti valmiina, milloin vesihanaa aukomassa, ruokaa laittamassa, nykyään osataan jo olla jääkaapillakin norkoilemassa pientä kinkkupalasta tai sitten muuten vaan ollaan vailla seuraa ja rapsutuksia : ) Tällaista on kissanomistajan elämä!


Ei se nyt sitten aivan turha reissu ollut, hyviä löytöjä minun makuuni! Eilen töiden päätteeksi käväisin myös mutkin Tarinat liikkeessä, tästä on kyllä kehkeytynyt ehdottomasti aivan minun lemppari kauppani! Viime käynniltä jäi mieleeni kummittelemaan nämä viehkeät snapsilasit ja ne sitten kävin lunastamassa itselleni.


Myös pieni suloinen "kesäkukkamaljakko" sujahti kassiin. Ihanaa kun kohta pääsee taas poimimaan suloisia luonnonkukkasia maljakoihin. 


Ja sitten vielä...Kirppis Aarrearkussa täytyy käydä aina välillä vilkaisemassa kun Alppilassa päin liikkuu.


Että näin sitä taas on humputeltu, mutta kaikki löydöt ovat niin ihania että kyllä kannatti.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ihan mainiot humputtelut :) Kappa oli todellakin passelin hintainen.
  Nuo snapsilasit lienee kokolailla vanhat, itselläni on samanlainen (ainakin kuvan perusteella) appivaarin vanha lasi, jonka muistelisin tutkailujeni mukaan olevan jostain 1800-1900 -lukujen vaihteesta, ellei ollut jopa 1800-luvulta. Kauniita laseja, olen varjellut sitä yhtä toistakymmentä vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kaipaat lisää laseja, jäi niitä vielä muutamia jäljelle. Todella kauniit lasit, vaikka nyt niitä snapseja ei tulekaan kovin usein juotua ;)

   Poista
 2. Aivan ihania löytöjä! Tuo perunakappa on kyllä tosi hieno :) terveisin RJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään minäkin ja perunakappa oli myös löytö hintansa vuoksi.

   Poista
 3. Kivoja löytöjä olet tehnyt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suski, olen tyytyväinen löytöihin!

   Poista
 4. Hienoja löytöjä jälleen! Mekin arvoimme, että lähdemmekö mutta pihahommat voittivat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jätin aidan maalauksen sunnuntaille ja haravointia olinkin jo tehnyt...niinpä sitten tuli lähdettyä :) Mutta ei harmita ollenkaan, sillä nuo kupit oli oikea löytö koska olin niitä toivonut joskus löytäväni.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, näitä aina tahtoo löytyä ;)

   Poista