Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 28. huhtikuuta 2015

MATTI JA MATIN MORSIAN

Koko talven ja kevään on pihallame vieraillut kolme fasaani-kukkoa, Matti, Teppo ja Seppo. Olemme ihmetelleet että eikö yhtään naarasta ole näillä main, sen verran äänekkäitä kutsuja nämä herrat ovat kuitenkin päästelleet.
Lopultakin Matti onnistui kutsuillaan löytämään oman morsiamen, Martta on tullut jäädäkseen.Matti on komea herra tähän hieman vaatimattomaan neitokaiseen verrattuna, poloinen naama punaisena liehittelee nuorikkoa, elvistelee höyheniään ja pyrstöään pörhistellen ja hyvin on näyttänyt iskutoimet tepsivän. Toiset kukot ovat nyt poistuneet reviiriltä ja nuorikko on saanut olla aivan rauhassa kaksistaan.Kyllä näitä veijareita on ollut hauska seurata ja voitte uskoa että kyllä kissoillakin on ollut aika jännittävää!Kun tämä postaus näyttäisi kehkeytyvän vallan lintu aiheiseksi, niin antaa mennä sitten samaan piikkiin kaikki linnut.


Mies oli varastoja siivotessaan löytänyt peltisen kukkomme ja nostanut sen pihakaivon päälle. Oli sitä mieltä että vaikka ei enään pääsiäinen olisikaan, niin kyllähän tällainen komistus saa maatalon pihalla olla. Siinäpähän on sitten, oikeastaan aika kivahan se on siinä.


Riekko-herra on Kemin kirpparilta, nyt sen useamman käynti kerran ja ihailun jälkeen meille kotiutin.Tällainen lintutarha täällä. Näiden lisäksi melkein joka päivä saamme seurata taivaalla lentäviä kurkia ja joutsenia, ihanaa että ne palaavat taas tänne etelän mailta.

Nyt kiiruhdan nukkumaan, se olisi aamulla suuntana Vaala. Öitä!!

6 kommenttia:

 1. No, kyllä riittää Maunolla ja Kertulla nautittavaa katseltavaa niin sisällä kuin ulkona. Kait ruokakupit on entisessä paikassa, ettei tarvitse ikkunalaudalle viedä ☺ Meinaan, on kissat sen verran nauliintuneita ikkunan ääreen *hih* Eihän tuosta pois malta lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki ikkunapaikat mihin luvan kanssa saa mennä, on kovassa käytössä. Ruoat kuitenkin on maistunut vielä onneksi lattiallakin...mitä nyt Mauno hätäisenä ahmattina aloittaa jo keittiön työpöydän päällä kun ruokaa laitetaan kuppiin.

   Poista
 2. Ihanat fasaanit ja kisuilla kuluu taatusti aika ikkunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita lintuja nuo urokset ja saat uskoa että kissat viihtyvät ikkunassa :)

   Poista
 3. Vai että Ruohoset siellä teillä on elämöineet :D
  Hyvä kun kisuilla on ohjelmatarjonta kohillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko veljessarja ja nyt saatiin sitten vielä vähän nais"kauneutta" mukaan. Kissoilla on kyllä jännittävät paikat täällä!

   Poista