Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

LUKSUSTA

Kiva ja antoisa reissu Jämijärvellä takana ja pari leppoisaa vapaapäivää kotosalla. Vietimme aikaa viiden hengen porukalla todella hulppeassa luksushuvilassa Villa Jämissä, aika hieno ja viimeisen päälle kaikki!!
Kuvat eivät mitään parhaita ja kaikki aamupalasotkutkin ovat kauniisti pöydillä, sillä räpsin vain kuvat kiireellä jotta saan kotona näyttää missä ollaan oltu. Mutta enpähän malttanut olla laittamatta tänne muutamaa kuvaa.

Vaikka seura oli mitä parhainta ja olosuhteet hulppeat, ei se siltikään voita kotioloja. Oli ihanaa tulla taas omaan kotiin!!
Luksusta oli päästä haravoimaan pihaa josta on nyt sulanut kaikki lumet pois, luksusta oli herätä omasta sängystä ja ennenkaikkea luksusta on olla omien rakkaitten seurassa!

Mukavaa sunnuntaita ja muistakaa käydä äänestämässä!

8 kommenttia:

 1. Ihme kun maltoit kotoota lähtee :))
  No mutta tosiaan ihan hulppee kömmänä on ollut.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun palaa reissusta kotiin, niin senkin näkee taas aivan uusin silmin. Oletko huomannut itse saman? Mauno ja Kerttu vain murjottavat aina alkuun kun on pois ollut, mutta pian taas unohtavat asian ja kyöhnäävät jaloissa kumpikin :)

   Poista
 2. Kauniiseen kotiin on aina ihna palata, ja teillä sellainen todellakin on!
  Luin tuon aiemman postauksesi, ja en voi kuin ihmetellä miten löydätkin aina niin kaunista; tuo lamppu, soppakulho ja liemiastia, aivan ihastuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu! Kuljen melkein joka päivä eri paikkakunnilla ja käytän mielelläni pienen hetken pikaisiin kirppis käynteihin joko ruokatunnin aikana tai päivän päätteeksi. Näinhän niitä aarteita sitten tuppaa löytymään ja silmäkin harjaantuu niitä nopsasti löytämään :)

   Poista
 3. Tykkään enemmän tuosta jälkimmäisestä :)

  VastaaPoista
 4. Koti on paras paikka!! Ja poissaolon jälkeen sitä vaan arvostaa entistä enemmän!
  Ihana lamppu löytynyt edellisessä. On sulla niin paljon ihania aarteita;)

  VastaaPoista
 5. Niin se vaan on, omaan kotiin on ihana palata pienen poissa olon jälkeen.
  Lamppu oli niin herttainen ja sopiva varjostinkin sattui löytymään kotoa. Näitä aarteita tahtoo tuppaantua vastaan milloin mistäkin, pitäisi pysyä neljän seinän sisällä että ei sortuisi mitään ostamaan.

  VastaaPoista