Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 11. huhtikuuta 2015

TÄÄ ON PAHA...

Voihan mahotonta tätä kirpparien sun muiden määrää täällä, tänään sitten oli Oulunsalossa avajaiset uudessa osto- ja myyntiliikkeessä...sinnehän ei meiltä ole montaa kilometriä, joten aika houkuttelevan lähellä on!!
No sinnehän sitä sitten piti suunnistaa tänä aamuna. Juuh, olihan siellä kaikkea kivaa :)

Kaunis sermi on 1800-luvun puolelta, tälle on minulla paikka suunniteltu kunhan remontit etenee. Mitähän lienee rouva tämän pienen kapistuksen takana touhunnut, voisin kuvitella että takana on potta ja sermin takana on voinut yöllä asioida omassa rauhassa ; )
Onko kellään parempaa tietoa tällaisesta?

Niin kuin näkyy, oli uusi liike mitä mainioin aarreaitta ja hinnat kohdillaan. Esim. iso kukkapiikki maksoi yhden euron, reijitin 3 euroa, eikä serminkään hinta ollut kuin reilun 30 kymppiä.
KANNATTAA KÄYDÄ!!

Nautinnollista lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Hienot löydöt ja kaunis sermi! Ja voisin kuvitella, että sitä on käytetty juurikin tuohon, mihin ajattelit;) Minkä niminen tämä osto- ja myyntiliike on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä en ole aivan varma, olikohan se AJ Osto- ja myyntiliike...jotain sinne päin ainakin.

   Poista
 2. No voi mahoton mitkä löydöt taas! Ihana tuo sermi... Pitääpä panna korvan taa tuo paikka, kun siellä liikkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh...aarteitten määrä on loputon ja ei kun vaan pitää aina mennä katsastamaan nämä paikat :)

   Poista