Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 6. huhtikuuta 2015

YKSI TILA TAAS VALMIINA

Eilinen päivä oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen, tänään sitten paluu harmaaseen ja tylsän näköiseen säähän. Mutta jos jotain iloa ja hyötyä siitäkin, sai mieheni minut vauhtiin hiukan houkutellen. Jostain syystä tylsä kapea käytävä vessan ja kodinhoitohuoneen ovien kohdalla ei ole innostanut minua yhtään, niinpä se on siinä ollut ja odottanut innostusta jonkinlaiseen toimenpiteeseen. Nyt sitten pistettiin tuulemaan ja kyllä kannatti!

Renginkaappi on löytö jo useamman kuukauden takaa, nyt se on päässyt omalle paikalleen.


Harmaa lipasto on jäämistöjä entiseltä omistajalta. Olin jo aivan varma että se ei tule meille jäämään, mutta nyt taitaakin käydä toisin.Oikealla olevista pariovista mennään eteiseen, joka yhä vielä siinä kunnossa että kuvia en ilkeä sieltä ottaa.

Käytävän päässä on pukuhuone ja saunatilat.Olen aika tyytyväinen, tässä nimittäin on ollut ylisuuri lipasto jonka päällä oli vain kasattu kaikkea ylimääräistä roinaa. Hmm...miksikähän en ole aikaisemmin tehnyt mitään???? Tästähän tuli oikeastaan ihan kiva ja kotoisan näköinen käytävä!

10 kommenttia:

 1. Kerinomaisen kaunis ja viihtyisä!!
  Sulla on kyllä taito hyppysissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taidosta en tiedä mutta onneksi tätä tavara valikoimaa löytyy omasta takaa ;)

   Poista
 2. Todellakin! Niin kotoisa ja kaunis käytävä, kyllä silmä lepää, ♥
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu, kyllä nyt tekee mieli kävellä vähän useammin tästä ohi :)
   Samoin sinulle, mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Kyllä se aina mukavasti piristää, kun vähän sisustaa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunista! Todella onnistunut sisustus sinne ja lämmin tunnelma <3 Meillä myös hyvin samantapainen kapea käytävä joka ollutkin kodin varmaan suurin sisustushaaste... joten oli mukavaa lukea & nähdä miten olit kaiken laittanut :) Aurinkoista kevättä sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kapeat käytävät ovat aika haasteellisia tiloja. Mutta olen nyt lopputulokseen tyytyväinen, saimme sittenkin tästä ihan kivan tilan vaikka olin ajatellut että tästä ei tule kivaa tekemälläkään :)
  Aurinkoista kevättä sinne päin myös!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! !
  Mihin survaisit sen jättisuuren exän;-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, näin on hyvä ja lipaston värikin juuri oikea...en siis päässyt vieläkään maalaamaan :)
  Exxä meni eteiseen odottelemaan paikkaansa, se olisi yläkerrassa jos sen sinne saamme vietyä.

  VastaaPoista