Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

ROSOA

Yksi tykkää siloitellusta ja kimalluksesta, toinen taas kolhuisesta ja patinoituneesta...taidan kuulua tuohon jälkimmäiseen kastiin : )


Suloinen emalikuppi Tarinat liikkeestä...


...kuin myös litteä lääkepullo.


Tämän päivän uusi vierailukohde oli Limingan kirppari...ei huono!Sieltä löytyi tämä ihana 5 litran kannu kesäkukille, juuri niin sopivan rosoinen kapistus vastakohdaksi kauniille kukille...tykkään!Nyt sitten tarvittaisiin vain se kesä ja kukkaset!

2 kommenttia:

  1. Alkaa kyllä hirmuisesti jo kukkapeukaloa kutkuttamaan...
    Vallan oiva kannu kukkasille!

    VastaaPoista
  2. Sen kyllä uskon kun omistaa sellaisen paikan kuin Namu!! Kannu oli minusta aivan ihana, ei olekaan aikaisemmin tullut vastaan tällaista.

    VastaaPoista