Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

VIIDEN EURON LAMPPU

Kaikkea sitä löytää kun jaksaa kiertää...ja minähän jaksan! Eilisen Oulaisten reissulla käväisin aivan uudessa kohteessa (minulle uudessa, itseasiassa liike oli lopettamassa) osto- ja myyntiliikkeessä. Voihan maailma että siellä oli tavaraa ja kaikki puoleen hintaan. En siltikään alkanut keräämään mukaani ihmeempiä, mutta tämä 5 euron lampun otin.
Varjostin oli jo aiemmin löydetty aarre, nytpä sillekin löytyi käyttöä. Sanonta "kyllä aika tavaran kaupihtee" pitää sitten paikkansa ainakin tämän kohdalla : )


Käynti Oulaisten kirpparilla ei taaskaan ollut aivan turha käynti, vai mitä olette mieltä? Kookas vanha soppakulho oli upea löytö ja kun väriltään sopiva kastikekulhokin sattui löytymään toisesta loossista, niin en hennonnut jättää sitäkään pois. Jos liikutte siellä päin, niin suosittelen käymään!

Huomenna hyppään junaan ja lähden parin päivän matkalle Jämijärvelle. Työhön liittyvää, pienellä porukalla käydään läpi asiaa ja vähän asian vierestäkin saunoen ja hyvin syöden. Pääsemme kokeilemaan myös jousi- ja kivääriammuntaa...hui!!! Uskon että tulee olemaan hyvin antoisa reissu, siitä on hyvä jatkaa uudella innolla taas töitä.

Nyt untenmaille, hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. No, johan on löytö! Mutta totta puhiset, aika tavaran kaupitsee - tuli täälläkin todettua eilen. Antamasi kerrosvadin varsijutska pidikkeineen aikoinaan sai vihdoinkin tarjoiluosaset paikoilleen ☺ Nice!
  Mukavaa työmatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitappas kuvaa millaisen ihanuuden sait aikaiseksi :)
   Matkalta jo palattu, mukavaa oli mutta kotiinkin oli ihana tulla!

   Poista
 2. Hyviä löytöjä. Onko tämä Oulaisten kirppari siinä sisustuskaupan yhteydessä vai joku muu? Olisi kiva, jos laittaisit vinkkeihin osoitteita, löytäisi kesämatkailija perille.

  VastaaPoista
 3. Juu, just siinä...ei taida muita ollakaan. Käyn niin monella kipparilla että ei aina tule osoitteita laitettua, mutta laitan jos vain osoitteet muistan. Osto- ja myyntiliike oli lopettamassa toimintansa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania löytöjä!☺
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titti kommentista, mukavaa viikonloppua sinnekin päin!

   Poista
 5. Söpönen lamppu.

  Ahaa... Jämijärvellä on (tai ainakin oli) hiihtotunneli ja joku lähde ja lentokenttä ja, ja... Olin joskus muinoin mukana tekemässä mainontaa ko. kunnalle, eli tuli poikettua kylällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, vieläkin oli kaikki nuo ja sitten se luksushuvila Villa Jämi millä olimme. Aivan upea paikka ja vielä upeampi seura pienellä porukalla.

   Poista
 6. No voi mahroton, mulla on vieläkin käymättä Oulaisissa, täältä meiltä ei ole sinne kuin 30km. Hieno lamppu. ja todentotta edullinen.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä joskus mutkin, nyt vaan taisi jo osto- ja myyntiliike ennättää lopettaa. Mutta oiva kirppari siellä on sisustusliikkeen yhteydessä.

   Poista
 7. Onpa hieno lamppu! Toivottavasti teillä oli hyvä reissu :)

  VastaaPoista
 8. Voi oli, meitä oli viisi huippu hauskaa ja puheliasta ihmistä koolla aika hulppeassa luksus huvilassa. Vähän uutta asiaa ja uusia tuotteita, paljon naurua ja hauskanpitoa...siitä on mukava taas jatkaa huomenna töitä!

  VastaaPoista