Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 24. huhtikuuta 2017

HARMAATA

Nyt puhun kaapista, en mielentilasta. Voisiko näin kauniilla kevätsäällä edes harmaita ajatuksia tulla, paitsi kaapin muodossa. Niinpä siinä sitten kävi että sunnuntai puhteina otin maalisudin käteen ja näin yksi kaappi vaihtoi väriä kaikesta arkailuista huolimatta. Lähtökohtana ja mallina oli pari ideakuvaa pinterestin kätköistä...Niinpä tuumasta toimeen, vielä kerran pikainen harkinta ja sitten sutimaan tuli mitä tuli.


Kaappi on ruuvattu seinään kiinni, joten en edes siirtänyt sitä toiseen paikkaan vaan työ toteutettiin kokonaan tässä ; )


Kalkkimaali on siitä metkaa ainetta, että mitään mahdottomia pohjatöitä ei tarvitse alkaa tekemään. Voi olla että olen vähän liiankin laiska näiden suhteen, mutta mitä sitä turhia aikaa tuhlaamaan mokomiin hommiin.


 Värinä JDL:n Soft Linen.

Ja koska toivoin ilmeeseen hiukan eloa inspiraatiokuvien mukaan, hioin kaappia aika reilulla kädellä, lisäsin hiukan vaaleampaa harmaata sinne tänne ja lopuksi vielä ruskeaa vahaa joihinkin kohtiin.
En onnistunut saamaan edustavaa kuvaa kokonaisuudesta, mutta lähikuvat kertonevat totuuden.Seuraavaksi sitten mietinkin seinäpanelien maalausta ja tietenkin myös sen yläpuolella olevaa tapettia. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää : )

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

13 kommenttia:

 1. Hitsin hyvä, tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukas se siellä, kiva kuulla sinustakin!! Ja kiitos kommentista 😀

   Poista
  2. 😃 kyllä mä yritän aina silloin tällöin käydä ainakin joitakin blogeja kurkkaamassa ja sinulta käyn tsekkaamassa kaikki, usein tosin useamman kerralla... Ja niin laiska kommentoimaan olen, vaikka kovasti tykkäänkin, mutta hyvä edes joskus saada pari sanaa aikaan😺 Ps. Mulla oli tänään viimeinen "virallinen" työpäivä, jihuu, nyt alkaa tosityöt, ensin rempan muodossa.

   Poista
  3. Kiva kuulla ja kuulinkin ihania "juoruja". Tsemppiä, tulen joskus katsomaan mitä sait aikaan, lupaan!! 😀

   Poista
  4. Tiesinkin, että tiedät. Kiitos, ja nähdään joskus 😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Hiukan vaatii taas silmät totuttelua uuteen ulkomuotoon, mutta hyvä se on 😀

   Poista
 3. Meillä myös tumma vitriini olohuoneessa. Niin paljon kuin siitä olen tykännytkin, niin värin muutos ei olis pahitteeksi. Onhan tuota jo 11 vuotta katsottu :D Täytyykin laittaa kalkkimaali harkintaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vaikeaa on muutosta tehdä, mutta kun toisaalta kun entisessäkään ei varsinaista vikaa ollut. Mutta vaihtelu virkistää, värin vaihto antoi kyllä aivan uuden ulottovuuden kaapille 😀

   Poista
 4. Rohkea veto, mutta hieno lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se, mutta nyt se on tehty ja paluuta entiseen ei ole 😬

   Poista
 5. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😄

  VastaaPoista