Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 6. huhtikuuta 2017

VOIHAN RÄKÄ

Nyt se sitten tauti tuli minuunkin, miten ihmisen silmät ja nenä voikin vuotaa niin paljon!!! Tiistain lentomatka oli jokseenkin noloa kun jouduin lentokentän vessasta hakemaan kilometri tolkulla wc-paperia ja sitä sitten vetelin laukun uumenista esiin nokan suojaksi, vieruskaverilla oli varmasti tosi kiva olla siinä vieressä...yääh!! Tässä sitä sitten on maattu sohvalla kaksi päivää ja loppua ei näy! Koska sää oli eilen mitä ihanin ja ulos ei ole menemistä, räpsäsin edes muutaman kuvan sohva näkymistä...Päätin nostaa itseäni hetkeksi pystyyn ja tehdä edes jotain "järkevää"... eli siirryin hetkeksi tietokoneen äärelle. Onhan tämä sallittua sairaanakin, onhan???
Luonnollisestikaan en ole mitään saanut tehtyä, mutta viikonloppuna tuunailemani pöytä loistaa uutuuttaan ja ajattelin sen nyt aikani kuluksi tänne teillekin näyttää.

Ensin kuva ennen...


 ...ja nyt
Väri JDL:n French beige, kanteen ja laatikkoon laitoin vaaleanruskean vahan päälle. Nyt vain on yksi pieni ongelma, en keksi pöydälle paikkaa. Taitaa mennä myyntiin jos ei asia korjaannu.

Pikkasen juksasin teitä, tein minä jotain eilen. Koska jokin tässä kohtaa kotia vieläkin mättää, vaihdoin pari tuolia pöydän ympäriltä eri värisiksi. Parempi...ehkä??? Nyt ei jaksa miettiä, katsotaan katsotaan... kyllä se tästä vielä muokkautuu. Tiedän että suurin ongelma on ehkä tuo kaappi takana, mutta ja vielä mutta... Nyt taas makuu asentoon ja odottelemaan ihmeparantumista huomiseksi!

2 kommenttia: