Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 28. huhtikuuta 2017

NYT TYKKÄSIN

Tämän kertaisesta Jeanne d`Arc Living lehdestä tykkäsin erityisen paljon, niin paljon että aivan pakko oli jo mainostaa kyseistä lehteä täälläkin : )


Vaikka ne vaaleat ja valkoiset sisustukset ovatkin kauniita, niin kerta toisensa jälkeen samannäköisiä sisustuksia alkaa välillä jo kyllästyttämään. Joskus jopa tuntuu siltä kuin joka lehdessä olisi samat kodit samoine mallinukkeineen ja täytettyine eläimineen jne. Siksipä välillä en ole edes ostanut lehteä, mutta nyt lehti yllätti... siellähän on todellakin erilaisia ja sen vuoksi myös persoonallisia sisustuksia sivut pullollaan ja kyllä muutama ihanan vaaleakin sisustus näyttää nyt super ihanalle siellä joukossa. Täys kymppi ja papukaijamerkki lehden tekijöille, toivottavasti linja jatkuu yhtä vaihtelevana. Tottakai jokaisella on omat mieltymyksensä ja niinpä nyt uskoisin että tällä kertaa tykkääjiä löytyy enemmän koska sisustuksia on jokaiseen makuun : ) Tietenkin tämä maalaisromanttisuus jakaa taas mielipiteitä, mutta onneksi modernin linjan tykkääjille löytyykin omat lehtensä.
Nyt ei enempää kuvia, kipikapi ostamaan oma ihanuus!! Mukavaa viikonloppua, minä uppoudun lehden syövereihin : )

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä lehdestä! Nyt oli hyvä ja vaihteleva sisältö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, ihanan erilaisia ja väriäkin löytyy.

      Poista