Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 27. huhtikuuta 2017

RÄSYÄ VAI HAMPPUA

Tilasin kokeeksi muutaman hamppumaton kotiimme, ajatuksena että välillä punertavat kivilattiamme saisi rinnalleen jotain vaaleampaa ja rauhallisempaa kuin räsymatot. Nyt niitä sitten täällä mallaillaan ja mallaillaan ja vielä kerran mallaillaan... hmm, tykkäiskö vai ei??? Mies ei oikein innostunut, kissat senkin edestä : )


Harmi että kaikki suurimmat matot olivat loppuneet, pöydän alle tämä koko on aivan liian pieni...


 ...seuraava kokeilu, jos laittaisi kaksi mattoa vierekkäin??Jaa..a, kyllähän se tuo tapetti heti rauhottui kun lattialla on jotain muuta kuin tuota himskatin punaruskeaa laattaa. Siltikin silmät taas vaativat totuttelua ja vieläkö etsisi kuitenkin yhden ison maton tähän?????
Voi herranen aika nainen, miten sinusta on tullut näin päättämätön??!!

Pakko laittaa miljoona kuvaa, jotta voin tiirailla vaivihkaa täältä miltä tuo nyt sitten näyttäisi : )


 Ja entäs olohuone, herraparatkoon!!! Suorassa vai vinossa, sohvan alla vai ei... huh huh!Ja sitten mies vielä sanoi jotain mitä joudun todellakin miettimään, entäs ne kissan oksennukset ja karvat??? Sanokaa jotain ihanat kanssasisaret!!

8 kommenttia:


 1. Heips !

  Onnistuisko tuon lattian maalaaminen, vaaleaksi - sitten siihen sopisi yksityiskohdaksi, väriläikäksi räsymatto.

  äs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuis varmaan, mutta koska laatat ovat todella klassisia paksuja "kivilaattoja" on niiden maalaaminen ehkä vähän kyseenalaista ja vielä se että pysyisikö maali. Olen tätä toki miettinyt, mutta luulen että tähän navettaan sopii tuo laatta tykkäsimpä tai en. Räsymatot täällä on aina ollut ja ne kyllä sopii tänne hyvin, mutta nyt tekee mieli vähän vaihtelua...tai sitten ei, tiedä häntä ; )

   Poista
 2. Pistä vaan kaksi rinnakkain sinne pöydän alle, huomattavasti mukavampi käsitellä kuin yhtä isoa. Usko pois, sattuu olemaan kokemusta 😝.
  Hyvän väriset matot, mä tykkään. Ja soffan kanssa samansuuntaisesti 👍🏻
  Ei muuta kuin vappua 😎☀️👋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta, tuotapa en ajatellutkaan. On ne hyvän väriset, mutta mikä lie päättämättömyys iskenyt tähän muijaan kun ei osaa enään mitään päättää :(
   Katsotaanpa miten täällä käy...ei kun vappua sinnekin suuntaan!

   Poista
 3. Lattiassa ei mielestäni ole mitään vikaa ja tekee kodistanne juuri persoonallisen kauniin! Siitä syystä en hirveästi edes peittäisi lattiaa matoilla. Kumpi matto vaihtoehto miellyttää sinua, laita se. Minä kallistun räsymattojen puolelle :).
  Tapetti on myös kaunis ja sopii todella hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana, tämä kuulosti niin lohduttavalle!! Ei lattia minustakaan nyt niin huono ole ja sopii navettaan, mutta välillä se siltikin alkaa tökkimään punaisuusellaan. Toki väri on kauniin sävyinen, kuten vanhat perinnevärikartan punaiset. Räsymatothan täällä on aina ollut ja niistä tykkään takuu varmasti, nyt vain teki mieli kokeilla muuta...äh, en oikein tiedä ; )

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään noista hamppumatoista. Ja laattalattiasi on kaunis! Rakastan tuota soffaasi, se on niin karkki ja kau nis! Kissanoksennuksista tulee mieleen monta "hauskaa" kohdetta, mihin ne voivat osua. Todistettavasti. Nimim. seiniäkin on pesty......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamppumatot ovat kyllä kauniita, mutta silmäni vaativat jälleen totuttelua ; ) Nuo oksennukset ovat meillä yleensä aina matolla, tietysti suojasuihke auttaa asiaa. Lemmikkien myötä tahtoo tulla aina näitä vähemmän mukaviakin asioita, ei auta kuin siivoilla : )

   Poista