Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 1. huhtikuuta 2017

VIIKKO

Taas on viikko vierähtänyt ja menoa riittänyt. Helsingin suunnilla ennätetty jälleen käymään ja ensi viikolla taas, mutta mitään shoppailureissuja ne eivät ole vaan täyttä työtä. Hyvä niin, en nyt hirveästi kaipaa mitään kodin täytöksi. Mutta koska koti tämän emännän silmissä ei koskaan ole täydellisen valmis ja kyllästymään ennättää vaikka viikossa, pitää sitä jotain piristystä kuitenkin keksiä. Tuleva pääsiäinen antaa siihen hyvin pätevän syyn ja niinpä piristystä on aivan sallittua hankkia sen tiimoilta.


Aivan ilmaista piristystä keräiltiin kävelylenkillä tienpientareelta, pajunkissat olivat jo kaksi viikkoa taaksepäin ilmestyneet pajukkoihin. Se antaa jo varman tunteen siitä että kevät on tullut.
Mies ilahdutti viikko taaksepäin narssissiruukulla : ) Tällä kertaa kukkaset pääsivät lasipurkkiin ja varma taattu konsti tehdä kaunista on aina meriheinä!Omista kätköistä löytyy vielä muutama munakynttilä, kyllä nyt jo voi munat ottaa esille.


Kerrankin löytyi helmililjoja jotka eivät olleet jo valmiiksi kasvaneet ylipitkiksi, aivan pakko oli yksi mukaan saada.Harmi että nämä tahtovat olla suht lyhytikäisiä näin lämpimissä sisätiloissa. Tuntuu että koskaan ei osaa edes kastella niitä oikeaa määrää, ne joko kuivuvat tai sitten kasvaa humpsahtaa samantien ylipitkiksi. Onko teillä muilla samanlaisia ongelmia sipulikukkien kanssa?


Hellyttävä pieni pupunen Tarinat-kaupasta pääsi myös mukaani näin pääsiäisen kunniaksi.


Tähän väliin on aivan pakko laittaa muutama kuva tämän kertaisesta kahden päivän "kodistani", sillä jotain niin hauskaa oli tällä kertaa että ei ole ennen vastaan tullut. Vaikka varmasti on ollut upeampiakin huoneita, mutta erillistä meikkaustilaa ei ole kyllä aikaisemmin ollut : )
Kun astui ovesta sisään, oli näkymä tämä...


 Herätti heti mielenkiinnon mennä kurkistamaan mitä tilassa oli...


Muutenkin ihan viihtyisää oli, tykkään siitä että voin katsella televisiota muualta kuin sängystä. Kuulun siihen joukkoon joka ei missään nimessä halua telkkaria makuuhuoneeseen ja niin hotellissa ollessakin katselun teen mieluummin muualta kuin sängystä.
Valokuvatapetit olivat kyllä upeat ja minähän tykkäsin niistä todella paljon koska ne olivat tehty vanhoista valokuvista.


En varsinaisesti ole koskaan tykännyt hotelleissa yöpymisistä lomilla, mutta näin työmatkoilla se tuntuu luksukselle. On ihana päästä omiin oloihinsa levähtämään aivan yksikseen ja nukkuminenkaan nykyään ei tunnu enään yhtään oudolta. Monet hotellit alkavat olla jo tuttujakin ja joskus on käynyt jopa niinkin että olen ollut sattumalta aivan samassa huoneessa, silloin jo nauratti ja sanoinkin että nyt tuntuu aivan siltä kuin kotiin tulisi : )

Tällä matkalla pääsin tutustumaan kollegani hauveliin ja olin kyllä aivan myyty tähän neitokaiseen. Melkein teki mieleni napata koiruli mukaan koneeseen! Nämä lempeäkatseiset ranskikset ovat tulleet tutuksi vanhempieni luota, sillä siellähän on meidän oma Ruffe murulainen. Viikon aikana on myös valmistunut jotain uutta kotiin...


...siitä lisää seuraavassa postauksessa. Viikossa ennättää tapahtua vaikka mitä, kuten se että narssissi mokomat kasvavat jo ulos purkista ; )Leppoisaa lauantaita, minä lähden sisustus puuhiin nyt!

2 kommenttia:

  1. Täytyy ihmetellä mistä saat tuon kaiken energiasi, vaikka olet työelämässä ja vielä reissuhommia teet! Ihania pääsiäisjuttuja. Mulla kans venähtää sipulikasvit kauhean nopeasti ylipitkiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minusta kun tuntuu siltä että en saa mitään aikaiseksi ja aikaa ei ole kaikkeen. Nykyään energiani kohdistuu enemmän kaikkeen mukavaan, tunnustan olevani armottoman laiska siivoamaan.

      Poista