Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

VÄRIEN SINFONIAA

Juuri nyt tuntuu täällä huushollissa olevan suurestikin pinnalla oman kodin värimaailma, se kun tuppaa mieli muuttumaan aika ajoin senkin suhteen. Edellisistä postauksissa olettekin jo lukeneet pienestä kriisistä ruokailutilan kohdalla ja juuri tämä on saanut nyt koko värimaailmani sekaisin. Tämä "väriläiskä" on saanut aikaan vastareaktion ja suunta vaaleampaan maailmaan kummittelee yhä enemmän mielessäni. Monta huonekalua on maalaus uhan alla, mutta koska olen kerran jo elämässäni kokeillut valkoista sisustusta niin olen aika varovainen tämän suhteen. Se on aika lopullista jos menen maalin laittamaan ruskeaksi petsatun kalusteen päälle. Eikä valkoinen liiallisessa määrin vieläkään ole juttuni, mutta jotain muuta tekisi mieli. Muutama kaluste on sellaisia joita en vain saata ajatellakaan pilaavani maalilla, joten niille olisi kyllä ostaja jos vain raaskin myydä. Mutta sen teen ennemmin kuin ne maalaan, sen verran kunnioitan joitakin kalusteita. Tämän pienen kaapin raaskin maalailla entisen värin päälle ja olen siitä varsin tyytyväinen, harmaa on kaunis väri. Silmäni koettavat yhä edelleen tottua tähän maailmaan, jännään itsekin miten käy : )


Yksi maalaus uhan alla oleva kaappi on keittiön puolella... Tämä taas on niitä kaappeja mitä en raaski maalata, vaikka varmasti upea olisi muussakin värissä...


Tyttären huoneessa olevat tuolit taas raaskii surutta maalata, eihän nämä edes ole vanhoja. Värinä on JDL:n Vintage Cream, kaunis sävy. Voi olla että samassa huoneessa oleva peilipiironki vaihtaa myös väriä, mutta katsotaan sitä ajan kanssa.Tuolit halusin maalata vähän puoli huolimattomasti, koska näissä on jo kankaidenkin puolesta pientä rosoisuutta havaittavissa. Kylläpä ilme muuttui kerrasta ja piristää muutenkin tätä nurkkausta. Tytär ei ole antanut lupaa maalaukselle aiemmin, mutta koska kotoa pois muuttaminen alkaa olla pian ajankohtaista niin äiti on saanut värkkäillä aivan rauhassa mitä haluaa : )

Väri pohdintoja jatkan edelleen, saapas nähdä mitä vielä keksin. Mutta koska olen niin ailahtelevainen näiden mieltymyksieni kanssa, en halua tehdä kalustemaalauksien kanssa mitään harkitsematonta. Tapettia onneksi voi vaihtaa aina helpommin uudestaan, mies voi kyllä olla tästä aivan eri mieltä kanssani ; )
Näin täällä tällä kertaa, katsotaan miten viikon päästä!

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo juhannusruusu sopii tosi hyvin teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, taidat olla ensimmäinen kommentoija joka on sen kannalla. Varsin värittömiä mieltymyksiä suurimmalla osalla sisustajista ja taidan lukeutua niihin itsekin vaikka kuinka koitan tykätä väristä. Kauheinta on se, että tiedän ja tunnen itseni... voin taas kohta sittenkin olla hyvinkin värien kannalla. Hyvin punaiseen taittuva lattia on ehkä se mikä enemmänkin vaikuttaa tähän kokonaisuuteen. Mutta koska lattioille ei voi tehdä mitään, täytyy miettiä muuta.

   Poista
 2. Ihanat, ihanat ruskeat kaapit! Kyllä oikeasssa olet, ettei niitä raaski maalata.Mutta tuo pikkukaapin harmaa on oikein soma ja sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...paitsi että...seuraavassa postauksessa näet jotain karmaisevaa ; )

   Poista