Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

KÄYKÄÄPÄ TÄÄLLÄKIN JOSKUS

Liikkuva työni on antanut mahdollisuuden tehdä tuttavuutta monen eri paikkakunnan kirppareihin ja muihin vastaaviin paikkoihin. Myös Oulaisista löytyy monta paikkaa mistä voi tehdä löytöjä monenlaisia, olen haalinut tältäkin paikkakunnalta aikamonta ihanaa juttua.
Laitankin nyt muutaman kuvan paikasta joka on hiukan syrjenpänä keskustasta ja on auki vain pe-la, toki sopia voi muutakin haluttaessa. Myös minä eilen poikkesin aivan yllättäen vanhalla leipomolla.Tässä on toiminut joskus leipomo, mutta myös limonaditehdas. Tällä kertaa oma ostokseni jäi yhteen kukkasiiliin, vaikka upeita tavaroita olisikin tarjolla ollut. Oulaisissahan on joka kesä suosittu tapahtuma heinäkuun toisella viikolla, siellä myös silloin rompekauppiaat liikkeellä ja löytöjä tekee varmasti. Harmi että Fiskarsin antiikkimessut sattuvat aina olemaan samaan aikaan ja niinpä se taitaa vetää voiton tänäkin kesänä. Mutta käykää ihmeessä jos olette tuollapäin liikkeellä!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Täältä voi löytää vaikka mitä jännää kun jaksaa vähän tutkia.

      Poista