Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 2. kesäkuuta 2017

KOTONA JA VIERAISSA

Viikko taas mennä hurahti, täytyy sanoa että päivän lämpöasteet ja räntäsade ei oikein mieltä lämmitä ja huomiset lakkiaiset sukulaisissa saammekin viettää varsin hyisissä olosuhteissa. Jospa ensi viikon ennusteet pitäisivät paikkansa ja vihdoinkin alkaisi lämmetä, mutta siihen saakka taidan viettää aikani mieluusti sisätiloissa.
Eilen käväisin pitkästä aikaa paikallisessa antiikkiliikkeessä Ajaton Aika kun satuin olemaan kulmilla asiakaskäynnillä. Syykin oli aivan selvä, näyteikkunassa komeili 10 litran narupurkki ja niinhän siinä kävi että meille se kotiutui : )


Olen toivonut löytäväni juurikin tämän mallisen purkin ja nyt se toive toteutui. Monenlaisia ajatuksia jo mielessä tämän käyttömahdollisuuksista, kuvausta varten lykkäsin sisälle jotain täytettä. Kun nyt sitten taas olen kirppistelyn makuun päässyt, tuli tänään poikettua myös kotiinpaluumatkalla Muhoksen kirpparilla ja löysinkin sieltä kauniin vanhan kehyksen oikein sopuhintaan.Vielä palaan eiliseen iltaan, kävin nimittäin myös pitkästä aikaa kyläilemässä eräässä kauniissa kodissa. Tässä kodissa ei voi kuin ihastella sitä kekseliäisyyttä mitä sisustamiseen tulee ja kauniita tavaroita ja yksityiskohtia on niin paljon että yksi ilta ei meinaa riittää tutkiskeluun : )
Otin muutamia kuvia jälleen ja haluankin jakaa niitä myös teidän ihasteltavaksi.

On se kumma miten oma huusholli alkaa aina tuntumaan tosi tyhmältä kun käy vierailulla jonkun toisen kotona, mutta toisaalta kivoja ideoita on myös hauska napata luvan kanssa omaankin kotiin. Tällä kertaa ajatukset alkoivat pyörimään varastossa olevissa vanhoissa ikkunoissa... arvaatte varmaan mitä ajattelen? ; ))

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti