Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 15. kesäkuuta 2017

NAVETASTA KODIKSI OSA 10

Vielä yksi postaus kotimme muutoksista on tekemättä ja juuri nyt se onkin ajankohtaista kun kesä on parhaimmillaan : )
Tällä kertaa katse kohdistuu pihalle ja sen muutoksiin mitä me olemme siellä häärineet. Mitään puutarhaa ei maatalon pihamaalle ole tarkoitus tehdä, lähinnä olemme siistineet paikkoja ja rakentaneet jotain pientä. Kuvat kertovat varmasti enemmän kuin sanat.

Ennen


Nyt
EnnenNyt
 Olemme maalanneet aidat... Rakentaneet kissojen ulkoilutarhan...


 Tehneet pihapolun liuskekivistä...


 Myös punainen terassiseinä on maalattu...


 Tänäpäivänä nämä pensaat ovat mennyttä, uuttaa laitettu tilalle kasvamaan...Roskakatos on yksi tarkeä muutos myös, huomattavasti kivempi kuin pelkkä roskapönttö tien kulmassa... Pihalle puiden suojaan mies rakensi myös laavun joka onkin ahkerassa käytössä meillä...
Laavu on kivasti piilossa puiden takana tarssilta katsottuna...Pihan uusimmat tämän kesän "sisustukset" näette uusimmista piha postauksista.

2 kommenttia:

  1. On teillä niin kaunista ja idyllistä myös pihapiirissä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä onkin säilynyt kivasti maatalonidylli ja ollaan erillään kivasti uudemmasta asutuksesta. Uudempi asuinalue on rakennettu 2000-luvulla, mutta me olemme aivan oman kujan päässä sivulla pellon reunalla.

      Poista