Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 19. kesäkuuta 2017

SISUSTELUA

Joskus mietin että olenkohan ainoa joka mööpleeraa kotiaan tämän tästä, mutta sitten muistan monet ihanat blogit ja totean helpottuneena että en taida sittenkään olla!
Minkäs teet, mieli muuttuu ja kyllästyttää... mikäs sen mukavampaa kuin pistää tuulemaan :

Maalattu harmaa lipasto päätyi aulaan, entinen tältä paikalta joutaa kaatopaikalle sen huonon kunnon vuoksi.
Uudet tuolit olivat kiva lisä kaapin kaveriksi ja jo peiton laitto sohvalle antoi kivasti kaivattua muutosta. Kun katson kuvia, alkaa tuntumaan siltä että karsin vielä jotain tavaraa hiukan vähemmäksi.


Vanha patinoitunut vaaka päätyi sisälle piirongin päälle, vaikka ensin olinkin ajatellut sen jättää ulos. Oikeastaan se on juurikin hyvä tässä kukka-alustana.


Kävimme hakemassa tänään uuden projektin ihanalta jugend-huvilalta. Paikka vaihtoehtoja tälle olisi kolmekin kappaletta, joten ei ole turha ostos ollenkaan.


Vielä pari viikkoa rutistetaan työn merkeissä ja sitten alkaa ihana ansaittu kesäloma. Ensimmäinen matka taitaa kohdistua Etelä-Suomeen, olen saanut kutsulippuja parikin kappaletta Fiskarsin antiikkimessuille. Tänä kesänä aion viettää aikaa kauemmin ja tutustua enemmän myös ihanaan ympäristöön. Viime kesänä sää oli niin kylmä ja märkä, että se jäi kokonaan tekemättä.Monta kivaa matkaa taas tiedossa, ai että kesä on niin ihanaa aikaa!!

2 kommenttia:

  1. Sisustaminen on ihanaa! Kaunis uusi kaappi. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, suorastaan terapeuttista hommaa! Vaikka kuinka mies välillä taivastelee tätä harrastusta (ihan hyvilla mielin hymyssä suin), niin enhän minäkään aina ymmärrä kaikkea kalastukseen liittyvää ja siihen tehtyjä ei niin halpojakaan hankintoja...siispä olemme tasoissa ; ) Mukavaa juhannusta sinullekin Jaana!

      Poista