Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

VIIKONLOPPU ITSELLE

Jo toinen viikonloppu kun saan olla aivan itsekseni kotona, onhan se lomaa sekin ; ) Ei sillä etteikö siippani seura kelpaa, mutta joskus sitä vain nauttii aivan vain omasta seurasta ja siitä että ei tarvitse ottaa ketään muuta huomioon missään asiassa. Nyt sitten on tullut sekin todellisuus eteen, että tytär todellakin muuttaa pois kotoa ja jäämme vanhukset kahdestaan majailemaan isoon taloon. Kuun lopussa nuoripari muuttaa Tampereelle, viime viikolla varmistui työt molemmille ja kiva asuntokin siinä samassa. Kovasti tytär suunnittelee sisustusta...äidin tyttö!! : )

Minun vapaaseen viikonloppuun sisältyi rauhaisaa oloa ja jotain jännääkin. Pääsin ihastelemaan todella kaunista vanhaa jugend-huvilaa ja arvatkaa vaan alkoiko villit haaveet pyörimään päässäni.Minun paha tapani on sisustaa ja remontoida kaikki ihanat kohteet mielessäni ja haaveilen jostain sellaisesta mitä en itselleni tule koskaan luultavasti saamaan. Kuvia räpsin valtavasti, mutta koska talo ei ole minun niin en viitsi tänne sen enempää kuvia laittaa.
Pienen palan talosta kuitenkin sain, nimittäin kaunis kaappi kotiutuu ensi viikolla täältä meille.

Jotain muutakin kotiin tuli hankittua eilen, Wanhan Talon Tavarat on kyllä oikein ihanan petollinen paikka. Käykäähän ihmeessä tekin!!
Myös pari vanhaa talonpoikaista tuolia ostin tämän vanhan kaapin kaveriksi, nyt ei näytä niin orvolta.


Olemme saaneet nauttia monta päivää ihanista helteistä, tänään sitten välillä sataa mutta oma viehätys tässäkin on. Ihana raikas sadesään tuoksu tulvii sisälle ja vihreys on aivan huumaavaa!
Rauhaisaa sunnuntaita, minä nautin vielä hetken yksin olosta!

4 kommenttia:

  1. Ihana huvila ja komea kaappi! Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Onpas komea huvila! Ihana tosiaan, että meillekin tuli vihdoin kesä ❤

    VastaaPoista