Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 10. kesäkuuta 2017

KESÄFIILIS

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia jo muutaman päivän auringosta ja helteistä, vihreys tuli vihdoinkin myös tänne. Kesäfiilis tuli viimeistään tänään kun perinteiset Automuseon rompepäivät sattuivat jälleen aurinkoiselle päivälle ja tunnelma oli tietysti sen mukainen, iloisia ihmisiä ja pöydät pullollaan rompetta. Monta tuttavaa tuli vastaan ja aarteita olisi ollut jälleen tarjolla yltäkylläisesti. Tällä viikolla olen sortunut useampaankin pikkuostokseen, joten pysyin maltillisena. Tiedän että kesä tuo tullessaan taas niin monta tapahtumaa ja paikkaa missä tavaraa riittää, aivan valmiiksi jo hirvittää miten saan pidettyä itseni kurissa : )Tämän päivän rompepäiviltä löysin tämän puisen astian, vanhan vaa`an kukka-alustaksi pihalle, Arabian pienen kannun kahvimaidolle sekä vanhan Citikan pölykapselin (saattoi olla joku muukin osa??) josta ajattelin tehdä valaisimen.

Vanha lasipurkki suloisella purkinhatulla on ostos Oulaisten kirpparilta ja kulho taas Raahen kirpparilta, täältä myös sain itselleni ihanan kesäkassin...


Oulaisista on myös tämä hieman elämää nähnyt kynttilänjalka, näin siinä jotain karun kaunista jälleen. Suihkutan aina lakan näiden ruosteisten esineiden pintaan, näin ne eivät sotke ja ovat siistimpiä muutenkin.


 Limingasta hain lisää juuttisäkkejä ja samalla mukaan tarttui kiva öljykannu...


Automuseolla käydessä täytyy tietysti käydä katsomassa samalla kauniita vanhoja entisöityjä autoja. Olen jo niin monena vuonna laittanut kuvia niistä tänne, joten nyt säästän teidät niiltä. Jos oikein alkaa kiinnostamaan, niin voit vilkaista vuosi ja kaksi taaksepäin kesäkuun alun postauksista. Parista vielä hiukan rujosta yksilöstä räppäsin kuvan, koska jälleen ihmettelin sitä että autot ovat todellakin olleet tämän näköisiä silloin kun meidän talomme on ollut muutaman vuoden vanha : )Ystävälleni löysin myös ihanan vaa`an, itselläni on jo pari aikalailla samanlaista. Muuten olisin kyllä napannut omaan käyttöön, mutta onneksi se pääsee hyvään kotiin.


Olipahan taas mukavaa, käykäähän huomenna jos satutte olemaan Oulussa!

4 kommenttia:

 1. Hienoja vanhoja autoja! Ihanaa tunnelmaa sinulla niin sisällä kuin ulkonakin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vihdoinkin pystyy laittamaan ulos jotain, luulen että aika vähillä kukilla mennään tämä kesä. Mukavaa sunnuntaita teillekin!

   Poista
 2. Lakka ruosteisten esineiden pintaan onkin hyvä vinkki - kiitos! Kauniita esineitä ja ihana vaaka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toimii hyvin ja ruostepatinakin pysyy kauniina.

   Poista