Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

KYLLÄ SE ON KESÄ

Uskottava se on, lämpimät vain jatkuvat ja väkisinkin suu pysyy hymyssä. Olemme puuhastelleet pihalla, istutettu pensaita ja kukkia. Vihdoinkin pääsi sisustamaan pihaa ja terassia, kyllä nyt kelpaa!!

Olisikohan tässä ideaa...voisihan terassilla olla  oma taulu : ) Näitä kehyksiä en vain raaski laittaa ulos, jos vaikka löytäisi toiset sopivat.


 Räsymattojen uusi käyttöidea...


Poistimme kaikki vanhat kuivuneet pensaat seinustalta ja istutimme tilalle uudet. Emme laittaneet enään koko matkalle pensaita vaan vain nurkille koska rakennuksellehan ei tee tietenkään hyvää kasvusto liian lähellä seinää.  Nyt pitäisi keksiä jotain kivaa tähän... ehkä joku pitkä penkki??

Koko ensi viikko on luvattu yhtä kaunista säätä, tuntuu jo siltä kuin olisi lomalla. Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille ihanille!!

4 kommenttia:

 1. Kivalle ja kesäiselle näyttää! Meillä sataa ja sadetta on luvattukin. Huoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin maanantain kunniaksi alkoi satamaan täälläkin, mutta meidän istutusten kannalta ihan hyvä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Ai että näyttää kivalle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä kesäpiha on aina eri kiva vaikka ei kovin kummoisiakaan laittele... muutama kukka ja se on siinä : )

   Poista