Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!lauantai 23. heinäkuuta 2011

HEHKUTUSTA

Nyt sitten hehkutan minäkin... LOMA LOMA LOMA!! Minäkin saan pitää kokonaisen viikon loman, sillä välin tytöt pyörittävät putiikkia normaaliin tapaan.
Tällä hetkellä on hiukan epätodellinen olotila, loma alussa ja olen aivan yksin kotona... tai tietysti onhan Artturi-kissa toki seuramiehenäni. Ukko-kulta Tenolla kalastelemassa  ja lapset matkasivat mummun ja ukin kyydillä Helsinkiin. Oudon hiljaista talossa ja voin kyllä tunnustaa, että on hiukan orpokin olo.
Mutta tein jotain sellaistakin, josta tuli todella hyvä mieli. Jostain syystä vain jää pitämättä yhteyttä hyviinkin ystäviin ja nyt päätin korjata yhden sellaisen asian kuntoon. Kahteen vuoteen en ole rakasta lapsuuden ystävääni nähnyt ja nyt tapaamme huomenna vihdoinkin.
Kyllä meillä taitaa riittää juttua aika moneksi tunniksi :0)

Ensi viikolla sitten otamme asuntovaunun auton perään ja nokka kohti Kokkolan asuntomessuja. Mitään tarkempia suunnitelmia emme ole tehneet, mutta jossain lähitienoilla varmasti kiertelemme muutaman päivän. Emme olekaan tehneet tällaisia matkoja moneen vuoteen, joten voitte uskoa että tuntuu aika kivalta lähteä matkaan.

Loppuun laitan muutamia kuvia löydöistä Vuokatin antiikkimessuilta. Nämä aarteet saivat jäädä aivan omaan kotiin... ainakin toistaiseksi ;0)
Aurinkoista viikkoa kaikille, nyt tämä tyttö aloittaa loman vieton!!

8 kommenttia:

 1. Kauniita löytöjä ja niin sinunlaisia !!!

  Ihanaa lomaa ja nautinnollisia hetkiä asuntomessuilla!

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä!
  Oikein mukavaa lomaa teille!
  P.S. Kiitos kauniista sanoistasi blogissani!♥

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää lomaa! Ihania löytöjä olet tehnyt.. kelpais miulekkin :))

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Kannattaisi varmaan minunkin joskus kampeutua noille antiikkimessuille :). Oikein ihanaa lomaviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä olet tehnyt. Milloinkahan saan itseni raahatuksi antiikkimessuille :). Ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Vietä oikein rentouttava loma!!

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä messuilta!

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 8. Lepposata lommaa ja muista se rentoutunu ilime :)

  VastaaPoista